Ontdek het onbenutte potentieel aan vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk in jouw gemeente met de “Onbenut potentieel Checker” – inclusief 7 tips om dit potentieel om te zetten in social impact.

Meer passend vrijwilligerswerk realiseren

De bereidheid van Nederlanders om iets voor elkaar te doen is groot. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat 8 op de 10 mensen graag een ander helpt, mits het passend is. De uitdaging bestaat uit het aanspreken van dit onbenutte potentieel en mensen mobiliseren iets voor elkaar te betekenen.

Kortom: op het gebied van vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk is eerder sprake van een distributieprobleem dan een capaciteitsprobleem. Online technologie en slimme marketing kan dit onbenutte potentieel  ontsluiten door de markt van vrijwillige inzet radicaal anders te organiseren.

Voorbeeld onbenut potentieel analyse

Analyse op maat

Benieuwd hoeveel extra uur vrijwillige inzet er in jouw gemeente te activeren is? Vraag hieronder de Onbenut potentieel Checker vrijblijvend aan. Deze analyse op maat brengt in kaart hoe groot het onbenutte potentieel aan vrijwillige inzet in jouw gemeente is. Daarnaast geven we zeven tips om dit potentieel met behulp van online technologieën (social media, het empoweren van de cliënt, online marketing, vrijwilligersplatform) te ontsluiten.

De onbenut potentieel analyse is een analyses op maat – we maken ‘m speciaal voor jouw gemeente. Na aanvraag zenden analyse zo snel mogelijk (meestal binnen 3 werkdagen) naar je toe!

Onbenut potentieel analyse

Geen zorgen - NLvoorelkaar is 100% AVG proof. We sturen je alleen deze analyse en gebruiken je gegevens verder niet.

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder