Ontdek het onbenutte potentieel aan vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk in jouw gemeente met de “Onbenut potentieel Checker” – inclusief 7 tips om dit potentieel om te zetten in social impact.

Meer passend vrijwilligerswerk realiseren

De bereidheid van Nederlanders om iets voor elkaar te doen is groot. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat 8 op de 10 mensen graag een ander helpt, mits het passend is. De uitdaging bestaat uit het aanspreken van dit onbenutte potentieel en mensen mobiliseren iets voor elkaar te betekenen.

Kortom: op het gebied van vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk is eerder sprake van een distributieprobleem dan een capaciteitsprobleem. Online technologie en slimme marketing kan dit onbenutte potentieel  ontsluiten door de markt van vrijwillige inzet radicaal anders te organiseren.

Voorbeeld onbenut potentieel analyse

Analyse op maat

Benieuwd hoeveel extra uur vrijwillige inzet er in jouw gemeente te activeren is? Vraag hieronder de Onbenut potentieel Checker vrijblijvend aan. Deze analyse op maat brengt in kaart hoe groot het onbenutte potentieel aan vrijwillige inzet in jouw gemeente is. Daarnaast geven we zeven tips om dit potentieel met behulp van online technologieën (social media, het empoweren van de cliënt, online marketing, vrijwilligersplatform) te ontsluiten.

De onbenut potentieel analyse is een analyses op maat – we maken ‘m speciaal voor jouw gemeente. Na aanvraag zenden analyse zo snel mogelijk (meestal binnen 3 werkdagen) naar je toe!

Onbenut potentieel analyse

Geen zorgen - NLvoorelkaar is 100% AVG proof. We sturen je alleen deze analyse en gebruiken je gegevens verder niet.

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

Tweede SAN nominatie voor activatie campagne

Wow, de activatiecampagne die we voor en met de Volksbank mochten uitrollen is genomineerd voor een SAN award. 6 juni...
Lees verder

Gratis zomerdoe(goed)boek

Vier keer per jaar ontwikkelen we voor onze partners verrassende activatiecampagnes voor meer vrijwillige inzet. De aankomende zomercampagne delen we...
Lees verder

Kijken: Masterclass Trends Vrijwillige Inzet 2022

Wat zijn de nieuwste trends voor 2022? Met welke activiteiten bereik je nieuwe/jongere/meer vrijwilligers? Tijdens deze masterclass, opgenomen tijdens het...
Lees verder