Sinds 2011 richt NLvoorelkaar zich op het innoveren van het sociale domein; met behulp van slimme techniek en sociale implementatie de maatschappij verbeteren door het gemakkelijker en eenvoudiger te maken om elkaar een handje te helpen. Dat kunnen wij niet zonder sterke lokale partners die in onze missie en ons product en dienstverlening geloven.

Maar waar vind je deze partners die met jou in het diepe willen springen? Immers: innoveren is iets anders doen dan je al deed en dat is vaak spannend. Sinds 2011 hebben we tientallen partners gevonden die hiertoe bereid waren. Hoewel bijna elke situatie en dus ook partner verschillend is, zijn er ook een aantal parallellen te ontdekken. Op basis daarvan komen we uit op de vijf belangrijke stakeholders voor innovatie in het sociale domein.

De hieronder genoemde partners speelden stuk voor stuk een belangrijke rol bij het creëren van urgentie en de totstandkoming van besluitvorming voor ons platform. Wij hopen dat dit overzicht voor andere innovators in het sociale domein nuttige inzichten verschaft!

De belangrijkste innovators in het sociale domein zijn:

  1. De wethouder
  2. De gemeenteraad
  3. De welzijnsorganisatie
  4. De ambtenaar
  5. De bewoners

Alle do’s en don’ts in het aanhaken van deze innovators lees je in de volledige publicatie die je hieronder vrijblijvend kunt downloaden.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Gemeente (verplicht)

Meer weten over ons? Lees hier verder over ons matchingsplatform voor vrijwillige inzet en burenhulp, onze werkwijze of bekijk de ervaring van onze klanten.