Apetrots zijn we. Als mede-initiatief nemer van Young Impact is het ongelooflijk wat ‘onze’ jongeren voor elkaar krijgen: inmiddels hebben meer dan 100.000 (!) Young Impact jongeren hun talent ingezet voor impact. Impact op een ander, de wereld en henzelf.

Om dit te vieren vindt 12 juni de Celebration plaats. Een hele Ahoy vol positive changemaker vibes, top artiesten en niet te vergeten de jongeren die het verschil maakten. Zelf meemaken kan als je onder de 25 bent, impact hebt gemaakt (bv via NLvoorelkaar) of als vrijwilliger.

Voor het zover is, worden op 29 mei worden voor de derde keer vijf Young Impact Awards uitgereikt aan jongeren die dit jaar tot het uiterste zijn gaan om de wereld te veranderen. Zij gingen nog verder, maakten werk van wensen en doelen van dromen. Wie vind jij dat de award verdient?

De awards worden uitgereikt in vijf categorieën:

  • Community (deze is natuurlijk powered by NLvoorelkaar ;-))
  • Education
  • Environment
  • Creativity
  • Health

Nieuw dit jaar is de George Maduro Prijs, die uitgereikt zal worden op het podium van de Young Impact Celebration. Eén van de vijf awardwinnaars mag deze in ontvangst nemen nadat alle jongeren in de zaal hun stem hebben uitgebracht op de ultieme held.

De genomindeerden stellen zich aan je voor. Wie verdienen volgens jou een award? Stem nú!

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder