Nadat Floor meedeed aan het project van een vriendin die een maand lang iets goeds deed, was ze hooked. Dit jaar gaat ze zelf de uitdaging aan: een jaar lang elke dag iets goeds doen.

Project365

Floor startte 1 januari met haar #project365. “Het gaat eigenlijk redelijk makkelijk. Je kunt zo snel iemand blij maken”. Van rotzooi opruimen die ze tegen kwam in een natuurpark tot helpen via NLvoorelkaar. En dat laatste ging hard. Direct na aanmelding al 2 enthousiaste reacties en inmiddels al 5x geholpen.

De mooiste ervaring? “Ik heb met een meneer van 63 al een keertje afgesproken. We hebben gerummikubt, wat ik normaal echt verschrikkelijk vind, maar met hem was het best wel leuk”, lacht Floor. “Deze meneer was stiekem toch wel erg eenzaam en hij waardeerde het heel erg dat ik langskwam. De volgende ochtend kreeg ik zelfs een berichtje van hem dat hij het echt heel erg gezellig vond, dan weet je waar je het voor doet”.

Het gaat eigenlijk redelijk makkelijk. Je kunt zo snel iemand blij maken!

Toekomst

Wat staat er nog op de planning? “Binnenkort ga ik langs bij een vrouw van 37. Ze is langdurig ziek geweest en daarom ook eenzaam. Zo erg dat zoiets in Nederland kan gebeuren! We gaan samen kijken wat leuk is om te doen en hoe je nieuwe gezellige mensen kunt ontmoeten. En verder help ik met kleine dingen zoals de tram nemen, dat vindt ze best spannend”.

Meer impact stories lezen

Blij geworden en wil je meer? We hebben nog veel meer impact stories waar je blij van wordt! Lees ze hier of maak je eigen impact story op NLvoorelkaar.

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder