Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa, handig gebundeld in één e-book.

Benieuwd naar welk vrijwilligerswerk populair is en wordt? De grootste stijgers en dalers in vrijwilligerswerk? Hoe vrijwilligers meer willen doen? Of er nou écht een vrijwilligerstekort is? Wat de grootste uitdagingen zijn voor vrijwilligersorganisaties in Nederland? Al deze trends en meer combineren we dit jaar met een handige Tip Guide om makkelijker nieuwe vrijwilligers te werven. Veel plezier!

Ontvang ‘m nu!

Vertel wie je bent, dan sturen we het e-book en bijbehorende info gratis naar je toe.


Meer info en contact

NLvoorelkaar.nl is het grootste platform voor vrijwillige inzet. Jaarlijks onderzoeken we samen met prof. dr. Lucas Meijs van de Erasmus Universiteit de nieuwste trends het gebied van vrijwillige inzet én de sociale impact hiervan. Gebundeld in dit e-book vind je de trends van 620.000 platform activiteiten terug én maar liefst 17.273 respondenten. Hiermee is dit het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa.

Bruis je na het lezen van het e-book van de ideeën zoals wij? Benieuwd wat je met jouw eigen actieplatform aan sociale impact kunt realiseren? Neem contact met ons op om even door te praten. Tot snel!

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder