Wij geloven dat iedereen impact kan maken. Ook als je geen internet hebt, nog hebt leren rekenen op een telraam, briljant Chinees spreekt maar van Nederlands geen kaas hebt gegeten of je rugzak wel erg zwaar is in je eentje.

Daarom ontwikkelden we een speciale tool. Hiermee bemiddel je iedereen die het niet zelfstandig (online) kan naar een passende match. Of die match nou online op ons matchingsplatform staat of niet! Door online en ‘offline’ vraag en aanbod slim aan elkaar te matchen, zorgen we er samen voor dat er nog veel meer bijzondere helpen-maakt-happy-momentjes kunnen ontstaan.

Persoonlijke bemiddeling en een online vacaturebank: 1 systeem voor meer matches

Ons platform matcht passend vraag en aanbod proactief en geautomatiseerd aan elkaar. Maar wat als er mensen op je spreekuur komen die geen computer hebben? Of de taal niet goed genoeg spreken? Of dat tijdens het bemiddelingsgesprek blijkt dat zij een extra beetje begeleiding nodig hebben om de juiste match te vinden? Dan help je natuurlijk!

De uitdaging is vervolgens om dit contact goed op te volgen, veilig en AVG proof te loggen in een logboek en uiteindelijk makkelijk en duidelijk te rapporteren. Daar hebben we iets op bedacht. Onze persoonlijke bemiddelingstool zorgt ervoor dat jouw bemiddelde matches makkelijk, effectief, AVG proof en efficiënt worden vastgelegd en gerapporteerd. De tool is geïntegreerd in ons platform en online vacaturebank, dus je hoeft maar één systeem te gebruiken voor matching, verslaglegging, opvolging en rapportage. Geen dubbele administratie (en kosten) meer!

"Geen extra registratiesysteem meer nodig voor de bemiddelde matches"

Naast makkelijk en functioneel, vinden we het belangrijk dat de zelfredzaamheid en participatie gestimuleerd wordt. Met de tool kun je met één druk op de knop deelnemers de online touwtjes (terug) in handen geven, wanneer zij daar klaar voor zijn. Of andersom, als ze extra bemiddelingshulp kunnen gebruiken. Ook matcht het platform online vraag en aanbod met het ‘offline’ vraag en aanbod met dezelfde effectiviteit. Dat levert meer matches en meer impact op.

Voordelen op een rijtje

De persoonlijke bemiddelingstool biedt de volgende voordelen:

Efficiënt & effectief

Geen extra registratiesysteem meer nodig voor bemiddelde matches, online én 'offline' vraag en aanbod worden gematcht op dezelfde effectieve manier

Faciliterend

Stimuleert en faciliteert de zelfredzaamheid en participatie door mensen in hun kracht te zetten en ondersteunen waar nodig

Compleet

Bemiddeling, beheer, slimme matching, verslaglegging, opvolging (inclusief logboek met herinneringen en agenda) en rapportage

Gebruiksvriendelijk

Eenduidig systeem en werkwijze, inclusief heldere trainingsvideo's. Uiteraard AVG proof en onderhoudsvrij dus geen zorgen meer!

Meer informatie

Meer weten over persoonlijke bemiddeling via ons systeem? Of hoe je van persoonlijke bemiddeling naar zelfstandige bemiddeling kunt gaan? Of ben je benieuwd naar de ervaring van anderen (met deze tool)? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op met Anne.