Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen we jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we o.a. jouw bezoek aan de website makkelijker maken, persoonlijkere advertenties tonen en kun jij informatie delen op social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina. Sluiten

Eigen platform voor vrijwillige inzet

Realiseer meer maatschappelijke betrokkenheid, vrijwilligers en hulp met een eigen matchingsplatform voor vraag en aanbod! Toegankelijk, makkelijk, veilig en flexibel in jouw eigen look & feel.

De toekomst van vrijwillige inzet

Alle vraag en aanbod op 1 plek

Verzamel alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet: van vrijwilligers, maatschappelijke organisaties tot burenhulp. De vrijwilligersvacaturebank en burenhulp worden geïntegreerd wat zorgt voor een transparant en compleet overzicht op het platform en in het custom build CRM.

Eigen look & feel

Kies je eigen look & feel en creëer je eigen platform. Maak zelf pagina’s aan voor projecten, succes verhalen of het laatste nieuws.

Herkenbaar, flexibel, bewezen effectief, altijd up-to-date (bv AVG) en voorzien van de laatste techniek, zonder ontwikkelkosten, risico’s of onderhoudskosten. Bekijk hier een paar voorbeelden. 

Slimme matching

Vind snel een perfecte match: met zoekmogelijkheden van regio tot buurt, meer dan 30 categorieën en zoeken op trefwoord wordt het een eitje.

Om het nog makkelijker te maken geven we je ook suggesties op basis van je wensen of we sturen je later nieuwe oproepjes toe!

Geavanceerde features

Door een slimme geautomatiseerde mailflow blijft alles zonder inspanning up-to-date: vragen en vacatures zijn actueel, reacties worden opgevolgd en matches worden gelogd inclusief waardering of referentie. Ons e-matchingsysteem koppelt passende vraag en aanbod aan elkaar. De API koppeling koppelt het platform met relevante websites en vergroot het bereik enorm.

Toegankelijk en veilig

Onze platformen voldoen aan de laatste norm op het gebied van veiligheid (DPIA gecertificeerd).

Een speciaal ontwikkelde screeningstool en referentie systeem borgen de veiligheid continue. De (web)app in eigen huisstijl, het volledig responsive design en het voldoen aan de landelijke webrichtlijnen zorgen ervoor dat iedereen onze applicatie kan gebruiken. Onderzoek door STIPO wijst uit dat ook mensen die weinig digivaardig zijn hun weg weten te vinden op ons platform.

"Meer dan dubbel zoveel matches met hetzelfde team" Frans Huissen over Amstelveenvoorelkaar

Next steps

Een intelligent platform dat iedereen in staat stelt hulp te vragen en bieden is een geweldige basis. Maar vergeet niet het platform te implementeren en activeren! Een instrument is zo sterk en impactvol als zijn gebruikers.. Maar geen zorgen, ook hier hebben we sinds 2011 volop ervaring mee op gedaan. Lees dus verder over onze dienstverlening op het gebied van activatie.