Realiseer meer maatschappelijke betrokkenheid, vrijwilligers en hulp met een eigen matchingsplatform voor vraag en aanbod! Toegankelijk, makkelijk, veilig en flexibel in jouw eigen look & feel.

De toekomst van vrijwillige inzet

Alle vraag en aanbod op één plek

Verzamel alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet: van vrijwilligers, maatschappelijke organisaties tot burenhulp. De vrijwilligersvacaturebank en burenhulp worden geïntegreerd wat zorgt voor een transparant en compleet overzicht op het platform en in het custom build CRM-systeem.

Eigen look & feel

Kies je eigen look & feel en creëer je eigen platform. Maak zelf pagina’s aan voor projecten, succes verhalen of het laatste nieuws.

Herkenbaar, flexibel, bewezen effectief, altijd up-to-date (bv AVG) en voorzien van de laatste techniek, zonder ontwikkelkosten, risico’s of onderhoudskosten. Bekijk hier een paar voorbeelden. 

Slimme matching

Vind snel een perfecte match: met zoekmogelijkheden van regio tot buurt, meer dan 30 categorieën en zoeken op trefwoord wordt het een eitje.

Om het nog makkelijker te maken geven we je ook suggesties op basis van je wensen of we sturen je later nieuwe oproepjes toe!

Automatisch up-to-date

Het platform blijft automatisch up-to-date door slimme emails en geautomiseerde processen. Dat scheelt veel adminstratie tijd! Zo zijn vraag en aanbod altijd actueel, worden er geheugensteuntjes gestuurd naar deelnemers die vergeten te reageren op een berichtje en worden matches gelogd wanneer ze plaatsvinden.

Toegankelijk en veilig

Onze platformen voldoen aan de laatste norm op het gebied van veiligheid (DPIA gecertificeerd).

Een speciaal ontwikkelde screeningstool en referentie systeem borgen de veiligheid continue. De (web)app in eigen huisstijl, het volledig responsive design en het voldoen aan de landelijke webrichtlijnen zorgen ervoor dat iedereen onze applicatie kan gebruiken. Onderzoek door STIPO wijst uit dat ook mensen die weinig digivaardig zijn hun weg weten te vinden op ons platform.

Flexibel vrijwilligerswerk

Met de kalender kun je flexibel vrijwilligerswerk vinden (of aanbieden) in jouw buurt, op het moment dat het jou uitkomt. Geen vaste verplichting dus!

Zo verlagen we de drempel tot vrijwillige inzet.

Vrijwilligersacademie

Bevorder de expertise, deskundigheid en (persoonlijke) groei van vrijwilligersorganisaties en/of vrijwilligers. Met de geïntegreerde vrijwilligersacademie kunnen organisaties zelfstandig cursussen, e-learnings, trainingen en bijeenkomsten plaatsen en organiseren.

Bijkomend voordeel: versnippering/doublures kunnen makkelijk gesignaleerd en voorkomen worden.

Vacaturebanken koppelen

Om vrijwilligersorganisaties tijd en kosten te besparen, is onze vacaturebank gratis inzetbaar voor organisaties op hun eigen website middels een API of widget. Uiteraard in hun eigen huisstijl en met hun eigen vraag en aanbod.

Dit voorkomt versnippering van vrijwilligerswerk over verschillende websites én vergroot de kans op een goede match.

"Meer dan dubbel zoveel matches met hetzelfde team" Frans Huissen over Amstelveenvoorelkaar

Next steps

Een intelligent platform dat iedereen in staat stelt hulp te vragen en bieden is een geweldige basis. Maar vergeet niet het platform te implementeren en activeren! Een instrument is zo sterk en impactvol als zijn gebruikers.. Maar geen zorgen, ook hier hebben we sinds 2011 volop ervaring mee op gedaan. Lees dus verder over onze dienstverlening op het gebied van activatie.