Wil jij jouw kennis, ervaring of mooie verhalen op het gebied van vrijwillige inzet, jongerenactivatie, participatie of een ander thema dat past delen met anderen?
Schrijf een gastblog!

Meld je hieronder aan (en lees hieronder meer over de richtlijnen voor een gastblog).

Richtlijnen gastblog

Je bent van harte welkom om jouw ervaring, kennis en verhalen over vrijwillige inzet en aanverwante thema’s te delen in een gastblog. Wij delen jouw blog met onze community van non profits die de wereld willen verbeteren. Worden we allemaal slimmer en wijzer van – samen komen we verder!

Wie?

Professionals, studenten, vrijwilligers of iedereen die iets wil delen op het gebied van vrijwilligerswerk, impact maken, vrijwilligersmanagement, sociaal domein, het inspireren en activeren tot vrijwilligerswerk, betrokkenheid of strategie. We vinden het wel belangrijk dat de blog inhoudelijk klopt en aanspreekt dus enige ervaring met bloggen en in de sector is fijn.

Wat? 

  • Opinie stukken, best practises, case studies, interviews, tips, reflecties op huidige ontwikkelingen of speciale evenementen, ….
  • Probeer jouw gastblog tussen de 300-500 woorden te houden.
  • Stuur ons een foto en bio (max 150 woorden) van jezelf zodat we die bij je blog kunnen plaatsen.
  • Voeg minimaal 2 afbeeldingen (1 header, 1 normale afbeelding) bij die relevant is voor jouw gastblog. Zorg dat deze rechtenvrij is of vermeld de juiste link.
  • Linkjes naar gebruikte bronnen of andere relevante artikelen worden gewaardeerd!

Wat NIET?

Deze blog is geen plek om promotie te maken, ongefundeerd je mening te delen of je frustratie met het leven in het algemeen.

Hoe?

Laat bovenaan deze pagina je emailadres achter. Wij nemen binnen 2 weken contact met je op. Als je een gastblog aanlevert, is het goed om te weten dat wij vrij zijn om deze wel of niet te plaatsen. Ook kunnen we jouw blog redactioneel redigeren of doorplaatsen via de (social media) kanalen die ons ter beschikking staan.