Klanten

 

De kracht van landelijk met lokaal combineren

 

NLvoorelkaar is het grootste platform voor vrijwillige inzet van Nederland. Dat is fijn voor gebruikers, omdat zij zo altijd iets vinden dat bij ze past. Daarnaast kunnen we zo goed samenwerken met landelijke spelers. Dit versnelt en vergroot de maatschappelijke impact: samen komen we verder dan alleen.

Wij geloven in de kracht van lokaal. Daarom werken we in 41 gemeenten nauw samen met welzijnsorganisaties, vrijwilligerscentrales, burgerinitiatieven en de gemeente. Rotterdammersvoorelkaar, Oosterhoutvoorelkaar of Amstelveenvoorelkaar zijn voorbeelden van zo’n lokale variant van NLvoorelkaar. En die lokale kracht zien wij letterlijk terug in de resultaten! Een lokaal platform levert bijvoorbeeld 30% meer vraag en aanbod op dan een niet-lokaal platform.

Door landelijk en lokaal te koppelen in 1 vraag en aanbod netwerk, combineren we de kracht van landelijk en lokaal. Dat betekent meer impact voor iedereen!

 

 

Referenties: waarom NLvoorelkaar

Ontdek waarom en hoe onze klanten de lokale variant van NLvoorelkaar inzetten om meer vrijwillige inzet en zelfredzaamheid te creëren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lokaal platform

En dit zijn ze dan, de lokale voorelkaar websites waarmee we het samen voor elkaar krijgen om impact te maken door vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet te koppelen: