Werk veilig, bescherm alle platformgebruikers en organiseer de implementatie van het platform als een pro terwijl je tijd bespaart op administratieve taken. Vraag een gratis demo aan om te ontdekken of onze werkwijze past bij jouw behoeften.

Meer kwaliteit in minder tijd

Screening & monitoring

Met een intelligente screeningstool controleren we elke vraag, aanbod en bericht op het platform alsmede gedragspatronen. Deze werkwijze is AVG proof én maximaliseert de veiligheid van de platformgebruikers. Ons team onderneemt indien nodig proactief en persoonlijk actie.

Advies en uitwisseling

We trainen in het gebruik, de implementatie en de promotie van het platform en denken graag mee over extra financiering subsidies. Samen evalueren we de eerste resultaten. Tussendoor kun je ons altijd bellen voor advies of onze “toolbox” met meer dan 200 artikelen raadplegen. Ontmoet twee keer per jaar je ‘voorelkaar familie’ voor een inspirerende Exchange: van co-creatie sessies tot intervisie.

Helpdesk

Onze landelijke helpdesk behandelt telefoontjes en e-mails met gebruikersvragen waar gewenst. Ook helpt onze technische helpdesk met vragen over de werking van de website of het onderliggende CRM systeem.

AVG

Onze organisatie, werkwijze en platformen voldoen geheel aan de AVG richtlijnen.We helpen onze partners ook met de implementatie en naleving van de richtlijnen om de privacy van iedereen te beschermen.

Inzicht in resultaat

Via het CRM heb je alle mogelijkheden om gegevens te bekijken en analyseren. Met Google Analytics geven we inzicht in bezoekerstrends en met de interactieve kwartaal rapportage heb je een kant en klaar overzicht van jouw resultaten, landelijke trends en een benchmark.

"Naast scherpe analyses en praktisch advies is er ook altijd tijd voor een kop koffie!" Anne - projectmanager Rotterdam

Meer en betere vrijwilligersmatches

De aandacht en inspanningen voor het matchen, activeren en promoten van vrijwillige inzet leveren gegarandeerd mooie resultaten op. Zo behaalden Amstelveenvoorelkaar, Alkmaarvoorelkaar en Haarlemmermeervoorelkaar gemiddeld meer dan 160% meer matches! Meer resultaten ontdek je hier.