Het gaat goed met Westlandvoorelkaar! De inwoners van het Westland weten het platform te vinden. Het is dan ook heel toegankelijk, ook voor organisaties. Er is voor ieder wat wils en het aanbod is ook groot en divers. Doordat alle processen allemaal zo lekker automatisch gaat, neemt het mij veel werk uit handen.

De samenwerking met NLvoorelkaar vind ik fijn. Voor alles is iemand bereikbaar en ook bereid om mee te denken. Je krijgt een complete Toolbox met compleet uitgeschreven draaiboeken, marketingcampagnes, handleidingen. Je kan het zo gek niet bedenken, het staat klaar of het is er voor je en het is helder.

Het meest blij ben ik met de uitgewerkte campagne ‘Boosts’ die je zo kan overnemen: de landingspagina’s, social media postst, persbericht en meer. Je hoeft ze alleen maar aan te passen naar hoe jij op je eigen platform communiceert en daar ga je. Je ziet het ook echt in de resultaten: de hulpvragen vliegen de lucht in, het aantal websitebezoeken vliegt de lucht in.

 

 

Geschreven door:


Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder