Écht impact maken met jouw sales/marcom skills? Zet ze in om ons unieke platform voor vrijwillige inzet te laten groeien en zo voor 1 miljoen mensen het verschil te maken!

Sales / growth manager

Als junior sales /growth manager  speel je een cruciale rol in de groei van onze organisatie én impact. Samen met Sander (groei platformen) en Anne (marketing) inspireer je gemeenten, vrijwilligerscentrales en welzijnsorganisaties hoe zij meer sociale impact kunnen maken. En zo grote maatschappelijke vraagstukken kunnen oplossen, zoals eenzaamheid, ongelijkheid en klimaat. Want dat is wat de combinatie van onze oplossingen (SAAS platform en aanvullende dienstverlening) doet!

Vind jij het leuk om potentiële of nieuwe prospects te identificeren en op te volgen? Van het eerste contact tot het tekenen van het contract. Impact én voldoening gegarandeerd door te doen wat jij goed kan én de resultaten van jouw werk: beter kan niet! Dat vinden onze partners ook, niet gek dus dat de churn extreem laag is.

Dit ga je concreet doen

Deze taken zou je bijvoorbeeld kunnen gaan doen (maar we zijn erg benieuwd naar jouw ervaring en ideeën plus flexibel in de inrichting/verdeling van de taken):

 • Potentiële partners benaderen en inspireren met wat we voor hen kunnen bereiken
 • Opvolgen van binnengekomen leads (bv via onze website) en hen verder helpen in hun proces. Het opbouwen van een relatie én slim toegepast advies zijn hier key.
 • Ja, ook administratie: vastleggen van leadsgesprekken en verrijken van leadsinformatie in ons CRM systeem (Capsule CRM), opstellen van offertes, voorstellen en overeenkomsten.
 • Als je wat ervaring rijker bent: (mee)bezoeken van prospects om daar onze propositie duidelijk(er) te maken, een demo te geven, vragen te beantwoorden met als doel ze uiteindelijk aan te laten sluiten als nieuwe partner.

Mocht het je interesse hebben, dan kun je ook meedenken en doen op B2B marketing vlak, zoals het bedenken van up- en Xsell campagnes.

Dit ben jij

Hoe jij bent en drive vinden we belangrijker dan wat je al kent en kunt. Als we aan jou denken, denken we aan deze eigenschappen:

 • Je krijgt energie van de hierboven beschreven taken 🙂
 • Je vindt het leuk om contact te maken met verschillende soorten mensen, hen aan het denken te zetten met inspirerende resultaten en hen te adviseren naar de beste oplossing.
 • Je bent nieuwsgierig, wordt blij van nieuwe partnerships en durft te ontdekken en doen.
 • Je thuis bent in een klein team, met gevoel voor verantwoordelijkheid.

Pré:

 • ‘If it doesn’t go right, go left’ mindset.
 • Je hebt genoeg ervaring om te weten dat er nog veel te leren valt, maar wel dat een beetje commercieel denken wel bij jou past

Over Social Care Network

Social Care Network is 10 jaar geleden gestart vanuit de gedachte: “Als iedereen iets voor een ander doet, is iedereen geholpen”. Geïnspireerd door dé marktplaats van Nederland, is ons landelijke platform NLvoorelkaar inmiddels uitgegroeid tot het grootste impact platform in Nederland én uniek in Europa. Elke 2 minuten maken we met een match twee mensen blij, want helpen maakt je zelf ook happy.

Naast NLvoorelkaar zijn er meer dan 70 partners met hun eigen platform, bijvoorbeeld www.zorgzaam010.nl (gemeente). We helpen onze partners met een platform op maat, marketing, data en advies. Bijna alles in-house, dus dat betekent een super divers, dynamisch, gezellig en interessant team. Wat we gemeen hebben is dat we elke dag vol passie, trots en energie werken aan onze missie.

Wat je van ons mag verwachten

 • Een baan waarin je écht impact kunt realiseren! 15 miljoen uur impact gerealiseerd & counting, just saying…
 • Flexibel werken; waar, wanneer en hoe. Een beetje overlap met je doelgroep, die vaak tussen de standaard kantoortijden bereikbaar is, is wel handig;
 • Ruimte, persoonlijke aandacht en budget om jezelf te ontwikkelen;
 • Werken in een super fijn kantoor met de leukste collega’s (kom maar koffie drinken om deze ‘Wij van WC -eend situatie’ te checken)
 • Lekkere lunch, ruime pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding, laptop + telefoon inclusief
 • Een salaris dat afhankelijk van ervaring, leeftijd en opleiding ligt tussen de €2.300,- en €3.000,- met een bonusregeling.

Zie jij dit wel zitten? 

Stuur ons dan een berichtje via hr@nlvoorelkaar.nl en vertel ons wie jij bent, wat je meeneemt, wat je zoekt en natuurlijk je CV met ervaring. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.