Office & community manager bij het leukste do-good bedrijf van Nederland!

Bij Social Care Network vinden we dat iedereen impact kan én wil maken. Als het maar bij je past! Dat realiseren we met onze landelijke online marktplaats voor vrijwilligerswerk en burenhulp NLvoorelkaar én met bijna 60 lokale marktplaatsen bijvoorbeeld Haarlemvoorelkaar, Zorgzaam010 (Rotterdam) en Westlandvoorelkaar. Maar daar blijft het niet bij! We bundelen onze krachten met toffe bedrijven en voetbalclubs zoals Young Capital, Volksbank en NACvoorelkaar.

Natuurlijk willen we verder groeien en daar hebben we jou bij nodig. Ben jij een allround office & community manager, die 32 tot 40 uur per week aan de slag wilt en klaar is om samen met ons impact te maken? Lees dan snel door hoe jouw toekomstige job eruit komt te zien.

 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf, gevestigd in het Blushuis te Breda, dat zich met digitale technologie, gerichte campagnes, een goed project en development team inzet om zo veel mogelijk vrijwilligers de mogelijkheid te bieden om hun tijd en talent in te zetten voor onze samenleving. Inmiddels hebben onze platformen tezamen al voor bijna 11 miljoen uur vrijwilligerswerk gezorgd!

Als office & community manager ben jij de vliegende keep (en steun en toeverlaat) van ons team. Jij weet precies op welk moment je waar nodig ben. Je ondersteunt jouw collega’s waar nodig en zorgt dat het kantoor een fijne werkplek blijft. Ook werk je samen met ons administratie- en salariskantoor aan het debiteuren- en crediteurenbeheer en houd jij je bezig met personeelsadministratie.

Maar er is meer! Het is een hele zelfstandige functie die je naar je hand kunt zetten. Bovendien krijg je naast organisatorische- en administratieve taken ook de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het gebied van community activatie. Zo ben jij het aanspreekpunt voor ons helpdeskteam en de screeners die zorgen voor maximale veiligheid op het platform en sta je in contact met onze geregistreerde gebruikers via o.a. social media. Ook verricht je ondersteunende activiteiten voor het marketingteam. Hiervoor mag jij de leukste teksten op papier zetten voor o.a. inspirerende mailingen en pagina’s. Met jouw enthousiasme weet je onze community te motiveren en help je ons het doel van 20 miljoen uur vrijwilligerswerk in 2025 te realiseren.

Het allerleukste aan jouw job: geen dag is hetzelfde. Daarnaast is er ruimte om veel bij te leren, te ontdekken en te verbeteren. Jouw input wordt gewaardeerd en voer je vaak zelf (of samen met collega’s) uit.

Wie ben jij?

 • Iemand die houdt van veelzijdigheid en uitdaging, aangezien jij je bezig zult houden met veel verschillende taken;
 • 10 ballen in de lucht houden is voor jou een makkie! Jij werkt aan meerdere dingen tegelijk en weet precies wat belangrijk is. Zo zorg je dat alles op tijd af is en iedereen verder kan.
 • Je deinst er niet voor terug om de telefoon te pakken voor een gesprek met een gebruiker van het platform, een klant met vragen of een leverancier;
 • Een echte organizer: jij weet hoe je efficiënt werkt en het overzicht bewaart, ook voor een ander;
 • Jij weet van doorpakken en durft verantwoordelijkheid te nemen, want in deze rol ben jij dé centrale spil van de organisatie;
 • A fast learner, jij pakt dingen snel op, duikt in digitale tools die het leven makkelijker maken, kijkt vooruit en wil je graag ontwikkelen.
 • Een echte teamworker. Jij bent gek op samenwerken en dit doe je dan ook met het gehele team.

Wat wij bieden:

 • Een salaris van ongeveer € 2.200,- bruto per maand op basis van 1fte (afhankelijk van relevante werkervaring);
 • Een flexibele werkplek: je mag thuiswerken, op kantoor of bij je favoriete koffietentje.
 • Een toffe baan van 32 tot 40 uur in de week, je werktijden zijn flexibel in te delen;
 • Een uitdagende functie waarbij je veel kunt leren op het gebied van planning, HR, marketing en communicatie.
 • Elke dag een dosis good vibes door alle mooie matches die ontstaan op ons platform. Met deze baan draag je bij aan de belangrijke rol van vrijwilligerswerk in de maatschappij.
 • De dagen dat je op kantoor werkt is er lunch aanwezig (daarvoor mag jij als office & community manager de lekkerste boodschappen bestellen 😊) en je mag deelnemen aan de wekelijkse bootcamps.

Wat wij vragen:

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau, in de richting van bijvoorbeeld office management, communicatie, vrijetijdsmanagement, human resource management, bedrijfskunde of commerciële economie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een hele hoop enthousiasme en willpower om samen met ons de wereld een stukje mooier te maken.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Laat het ons dan weten en stuur je CV en motivatie naar hr@nlvoorelkaar.nl t.a.v. Anne. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.