Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen we jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we o.a. jouw bezoek aan de website makkelijker maken, persoonlijkere advertenties tonen en kun jij informatie delen op social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina. Sluiten

PHP Developer

Vacature: PHP Developer die Social Impact wil maken!

Wat NLvoorelkaar doet:
Help jij mee de toekomst van vrijwilligerswerk te creëren? NLvoorelkaar is het grootste platform voor het matchen van vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in Nederland. We zijn een social enterprise met de ambitieuze missie om dit jaar elke Nederlander te laten ervaren dat helpen happy maakt. Help jij ons mee?

NLvoorelkaar (en nog ruim 40 andere lokale websites zoals Rotterdammersvoorelkaar.nl en Amstelveenvoorelkaar.nl) is een marktplaats voor vrijwilligerswerk: we verbinden dagelijks duizenden vragers en aanbieders met elkaar. Organisaties als het Rode Kruis, een (sport)evenement en andere goede doelen maar óók die oudere dame op de hoek van jouw straat kunnen via ons op zoek naar een passende vrijwilliger. We willen iedereen inspireren om zijn tijd en talent in te zetten voor een ander. Dat doen we nu nog lokaal. Vanaf najaar 2018 gaan we een landelijke campagne uitrollen!

Wat kan je van ons verwachten in de rol van PHP Developer?
Je komt terecht in een team van 12 gemotiveerde collega’s die met hun werk impact maken in Nederland. Omdat we een klein team zijn, word je betrokken bij het uitzetten van de strategie tijdens onze halfjaarlijkse heidagen en kan jij met jouw expertise écht een verschil maken. We organiseren regelmatig leuke borrels en uitjes. Op dagelijkse basis ga je aan de slag in het applicatie management team (nu nog) bestaande uit 4 personen.

Op dinsdag hebben we onze teamdag op kantoor in Breda in een oude brandweerkazerne. De rest van de week krijg je de vrijheid om te werken waar je wilt: op kantoor, thuis of in een koffietentje.  We zoeken iemand die 32 – 40 uur beschikbaar is en je krijgt de verantwoordelijkheid en flexibiliteit om je werktijden zelf in te delen. Waar je werkt vinden wij niet het belangrijkst, wel wat het resultaat van je werk is.

Wat verwachten wij van jou?
Als medior PHP Developer bij Social Care Network ben je op de eerste plaats, samen de Lead Backend Developer, verantwoordelijk voor een perfecte technische oplevering van de landelijke en lokale online marktplaatsen. Daarnaast verwachten we van jou aanvullende kennis om ook aan de front-end een fijne gebruikerservaring op te kunnen leveren, hierbij krijg je hulp van een UX expert. Zo help je mee om ons multi-site platform door te ontwikkelen en te verbeteren zodat we de ambitie om het beste online vrijwilligersplatform ter wereld te zijn waar kunnen maken.

De criteria die hier bij horen:

  • HBO-WO afgeronde opleiding;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als PHP Developer;
  • Kennis van PHP en MySQL;
  • Kennis van Symfony2;
  • Ervaring met frontend ontwikkeling (HTML5, CSS, javascript), jQuery en Less/Sass;
  • Ervaring met de Linux command line;
  • Ervaring met Scrum / Agile is een pre;
  • Je hebt gave (eigen) projecten om aan ons te laten zien;
  • Last, but not least: je hebt een sociaal hart.

Wat wij bieden:
Wij bieden jou een baan waarin je echt impact kunt realiseren. Je krijgt de vrijheid om te werken waar je wilt en je werktijden zelf in te delen. Je collega’s zijn, net als jij, enorm gedreven en gepassioneerd. Wij zien onze I.M.P.A.C.T. cultuur als een belangrijke pijler van ons succes. Dit staat voor Innovatie, Meten, Persoonlijk, Ambitieus, Customer happiness en Team. Wij bieden een marktconform salaris (indicatie € 2.800 – 3.800 o.b.v. 40 uur en werkervaring), daarnaast neem je deel in onze prima pensioenregeling, ontvangt natuurlijk reiskostenvergoeding en uitstekende hardware. Wij hebben een voorkeur voor een fulltime dienstverband.

Soliciteer nu!
Krijg je energie van bovenstaande vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar HR@nlvoorelkaar.nl.
We kijken uit naar je sollicitatie!