Welzijn

“Een online marktplaats zet bewoners in hun kracht”

Het Welzijn Nieuwe Stijl is als een aantal jaren gemeengoed, maar er liggen nog steeds grote uitdagingen voor u als welzijnsorganisatie. U bent op zoek naar slimme manieren om uw impact te vergroten terwijl de gemeentelijke budgetten onder druk staan. Het is in deze tijden nog belangrijker om uw toegevoegde waarde te laten zien, en daarbij is vernieuwing en innovatie voor u een belangrijke pijler. U heeft uw offline ondersteuning voor kwetsbare doelgroepen en vrijwilligers goed op orde, maar mist nog een kwalitatieve online infrastructuur. Uw vrijwilligersvacaturebank werkt op zich wel, maar is weinig geavanceerd en kost u nog steeds veel tijd. En misschien nog wel belangrijker: u merkt dat bepaalde doelgroepen vrijwilligers hier onvoldoende gebruik van maken.

slide1NLvoorelkaar is voor uw welzijnsorganisatie of vrijwilligerscentrale een ervaren en betrouwbare partner voor (online) innovatie in het sociale domein. Met onze lokale online marktplaatsen en implementatie methodiek vernieuwen wij samen het vrijwilligerswerk in uw werkgebied. We bereiken samen nieuwe doelgroepen vrijwilligers op een effectieve en efficiënte manier. U verspilt geen tijd meer aan administratieve randzaken rond uw vacaturebank, maar steekt de tijd van uw team zoveel mogelijk in de ondersteuning van kwetsbare bewoners bij wie zelfredzaamheid geen vanzelfsprekendheid is.

Samengevat biedt NLvoorelkaar u de volgende oplossing:

  • Een geavanceerde lokale online marktplaats voor alle vrijwillige inzet en burenhulp;
  • Een rol als projectleider van de lokale implementatie van NLvoorelkaar in uw werkgebied;
  • Toegang tot het landelijke koplopers netwerk van NLvoorelkaar;
  • Een bewezen succesformule voor het vernieuwen van vrijwillige inzet!

Tientallen welzijnsorganisaties en vrijwilligerscentrales gingen u al voor en zij boeken mooie resultaten met NLvoorelkaar. Meer weten over onze toegevoegde waarde voor uw organisatie? Bekijk onze resultaten, vraag andere organisaties naar hun ervaring met NLvoorelkaar, of neem contact met ons op voor een nadere kennismaking!