Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd! Deze waardebon levert je een extra vrijwilliger op, in te zetten voor een klus naar keuze deze zomer. Maar wat misschien nog wel belangrijker is: je hebt je weg gevonden naar een groot vrijwillig potentieel. NLvoorelkaar is Nederlands grootste platform voor vrijwillige inzet: hier vinden dagelijks duizenden mensen elkaar en betekenen iets moois voor elkaar. Impact maken was nog nooit zo makkelijk!

Probleem

Deze actie is natuurlijk met een knipoog bedoeld. Maar de aanleiding ervan is wel degelijk serieus. Door de stijgende vraag naar vrijwilligers wordt de vakantieplanning bij veel organisaties die draaien op vrijwilligers elke zomer spannender. En dus zou de vraag wie jouw oma deze zomer te drinken geeft, zomaar kunnen veranderen van ludiek naar bloedserieus.

Wie geeft jouw oma deze zomer drinken?

Oplossing

De oplossing van deze actie dient ter inspiratie. Want als we allemaal iemand helpen, helpen we samen iedereen. Er zijn voldoende mensen bereidt om een ander te helpen (volgens onderzoek 9 van de 10 Nederlanders). Voldoende vrijwillig potentieel dus om alle ouderen deze zomer een leuke zomer te geven! Met het overige potentieel zijn overigens nog 2 miljoen mensen blij te maken.

In Nederland is dus geen sprake van een tekort aan vrijwilligers, we weten het potentieel alleen niet voldoende vrij te maken en te benutten. Daar kan een intelligent matchingsplatform en originele impact methodiek zoals die van NLvoorelkaar bij helpen. In meer dan 50 gemeenten innoveren we vrijwilligerswerk zodat iedereen kan én wil meedoen. Het verschil maken was nog nooit zo makkelijk. En impact maak je niet alleen voor de wereld of een ander, ook voor jezelf. Want helpen maakt je happy! Dat blijkt ook wel uit de cijfers: samen realiseerden we meer dan 7 miljoen uur vrijwilligerswerk.

Meer weten

Ontdek hoeveel participatie jij kunt realiseren met onze gratis maatschappelijke business case op maat. Of kom een kop koffie of thee met ons drinken over de mogelijkheden en oplossingen!