IMPACT© methodiek

“Naamsbekendheid en draagvlak zijn cruciaal voor succes”

Het begint allemaal met een goede online marktplaats voor vrijwilligerswerk. Maar om vraag en aanbod te kunnen matchen, moeten we er voor zorgen dat iedereen de marktplaats weet te vinden en gebruiken!

IMG_6314Na jaren van ervaring hebben we hiervoor een unieke methode ontwikkeld: de NLvoorelkaar IMPACT methodiek. Deze aanpak zorgt gemiddeld voor 200% meer vraag, aanbod en matches! Dat bereiken we door:

 • Naamsbekendheid bij organisaties en inwoners te creëeren.
 • Procesintegratie van de online marktplaats in structuren van zorg-, welzijn- en vrijwilligersorganisaties te realiseren.
 • Veiligheid en betrouwbaarheid te maximaliseren voor kwetsbare gebruikers door lokale procedures af te spreken.

Wat zijn de speerpunten van de IMPACT methodiek?

 • Een concreet implementatieplan toegespitst op uw gemeente.
  Onze ervaren IMPACT adviseurs gaan samen met de lokale projectleider aan de slag om onze bewezen IMPACT strategie en methodiek te vertalen naar een concreet implementatieplan inclusief communicatieplan dat perfect past bij uw gemeente en klaar is om uitgerold te worden.
 • Resultaten behalen door analyse en advies.
  Een van de redenen waarom de IMPACT methodiek zo succesvol is, is de data-driven aanpak gericht op resultaat. Samen met de IMPACT adviseurs bepalen we samen het doel van de marktplaats en maken we dit concreet op KPI niveau. We analyseren de voortgang om bij te kunnen sturen met praktische adviezen, bijvoorbeeld met ons geavanceerd data dashboard.
 • Vaardigheden en kennis vergroten.
  De NLvoorelkaar Campus biedt diverse trainingen en workshops aan om de vaardigheden en kennis van alle deelnemers up to date te houden of te vergroten. Denk aan een pitch training, een SEO training, werking-website-workshop of speeddaten met meer ervaren projectleiders.
 • Persoonlijk contact en uitwisseling.
  Uitwisseling en van elkaar leren vinden onze klanten én wij ontzettend belangrijk. We houden regelmatig telefonisch contact, organiseren twee keer per jaar een Exchange meeting voor alle projectleiders en faciliteren de IMPACT community groep.

Meer weten? Lees onze blog over IMPACT bereiken, bekijk wat onze huidige klanten van ons vinden of neem contact met ons op voor meer informatie.