Realiseer een toekomstbestendige maatschappij én organisatie: bereik nieuwe doelgroepen vrijwilligers, verbind meer inwoners en help beter zonder extra middelen.  Tientallen welzijnsorganisaties gingen je voor en boekten meer en betere resultaten in minder tijd. Vraag vrijblijvend een business case op maat aan en ontdek hoeveel impact jij zou kunnen maken.

Toekomstbestendige maatschappij én organisatie

Onze samenleving verandert. De dubbele vergrijzing en bezuinigingen leveren een uitdaging op voor welzijnsorganisaties maar zijn tegelijkertijd ook dé kans om de toegevoegde waarde van een welzijnsorganisatie te laten zien. Gebruik de transformatie naar een participatie samenleving om jouw organisatie te transformeren naar een toekomstbestendige welzijnsorganisatie.

Onze aanpak

Het geavanceerde matchingsplatform van NLvoorelkaar in lokale look & feel en onze activatie methodiek vernieuwen vrijwilligerswerk. Simpel gezegd: bereik meer inwoners zodat ze elkaar beter kunnen helpen. Uiteraard zit de finesse in de uitvoering. Door onze methodiek en ondersteuning hoef je dit wiel echter niet opnieuw uit te vinden. Samen borgen we niet alleen de veiligheid maar besparen we ook tijd. Die je vervolgens kunt inzetten voor het begeleiden van kwetsbare bewoners of expertisebevordering.

Samenwerking cruciaal

Samen kom je verder. Daarom werken we bij een lokaal platform altijd samen met een lokale partner als projectleider van de lokale implementatie. Dit kan een welzijnsorganisatie, vrijwilligerscentrale of actieve inwoner zijn. De combinatie van lokale expertise, netwerk en betrokkenheid en onze landelijke ervaring en online expertise zorgen voor meer én betere vrijwilligers matches. We profiteren zo allebei van elkaars kracht!

De adviseurs van NLvoorelkaar ondersteunen en ontzorgen lokale projectleiders met een complete dienstverlening. Een aantal keer per jaar organiseren we ook een netwerk bijeenkomst waar alle koplopers in deze sector bij elkaar komen om van elkaar te leren.

mensenpijl

Resultaat

“Wat levert dat dan op, zo’n platform voor vrijwilligerswerk?” is een veelgehoorde vraag. Volgens onze klanten een heleboel zoals:

Zet inwoners in hun kracht

Met een vrijwilligersplatform waarop ze zelf hulp kunnen bieden of vinden

Bereik en activeer nieuwe vrijwilligers

Met onze activatie methodiek bereik en inspireer je nieuwe doelgroepen tot het doen van vrijwilligerswerk

Integreer vrijwilligersvacaturebank en burenhulp

Een geavanceerd platform voor beide levert veel meer matches en tevreden gebruikers op

Vernieuw en bespaar tijd

Vernieuw en bespaar door digitalisering, proces optimalisatie en houd zo meer tijd over voor kwaliteit

Meten = weten, dus we zijn inmiddels echte vrijwilligerswerk 2.0 guru’s. We hebben interessante facts & figures over onze aanpak verzameld én kunnen met grote zekerheid voorspellen wat de resultaten in jouw regio zullen zijn. Benieuwd? Lees hieronder verder!

Tevreden vrijwilligersorganisaties en inwoners

Ruim 8.000 maatschappelijke organisaties, van lokale vrijwilligersverenigingen tot landelijke stichtingen, maken gebruik van ons platform om nieuwe vrijwilligers te werven.

Vrijwilligersvacatures plaatsen is gemakkelijk en snel: met 1 account kun je de vacatures overal in Nederland of juist heel lokaal uitzetten. Dit zorgt voor tevreden en blije gebruikers!

SAMENGEVAT

Samengevat biedt NLvoorelkaar de volgende oplossing:

  • Een intelligent en flexibel matchingsplatform voor alle vrijwillige inzet en burenhulp in eigen look & feel;
  • Sterke samenwerking door combineren van lokale kracht met landelijke kennis en ervaring. Vervul bijvoorbeeld de rol van projectleider;
  • Toegang tot het landelijke koplopers netwerk van NLvoorelkaar;
  • Een bewezen succesformule voor het vernieuwen van vrijwillige inzet. Creëer samen een duurzame toekomst voor vrijwilligerswerk!

Meer weten

Lees verder over onze oplossingen of neem contact op voor meer info, een demo of een inspiratie sessie. We denken graag met je mee!