Ons verhaal

“Uitdaging: het onbenut potentieel aan vrijwillige inzet aanboren”

NLvoorelkaar is een innovatieve social enterprise met een grote droom. Wij geloven in de kracht van mensen om maatschappelijke problemen op te lossen en gaan uit van het positieve. Er zit een enorm verborgen potentieel in elk individu om zijn/haar talent en tijd in te zetten voor de samenleving. Onze missie is om dit potentieel te ontsluiten, zodat we samen een prachtige samenleving realiseren waar iedereen van waarde is.

In 2011 begon het avontuur met Zorgvoorelkaar.com, een landelijke marktplaats voor vrijwillige en betaalde hulp. Sinds 2015 richten wij ons volledig op vrijwillige inzet en burenhulp. Met ons landelijke vlaggenschip NLvoorelkaar.nl bouwen we aan de grootste online community voor vrijwilligerswerk en burenhulp in Nederland. Naast NLvoorelkaar.nl zetten wij lokale marktplaatsen zoals Haarlemmermeervoorelkaar.nl en Vianenvoorelkaar.nl in. Samen met gemeenten, welzijnsorganisaties en bewoners(initiatieven) lanceren wij deze lokale marktplaatsen om de groei van de lokale community te versnellen en effectief bij te kunnen dragen aan de lokale beleidsdoelstellingen. NLvoorelkaar zet hier een breed palet van diensten voor in, welke bewezen bijdragen aan maatschappelijke impact op lokaal niveau.

NLvoorelkaar is als social enterprise aangesloten bij Social Enterprise NL en is mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN. Meer weten over onze toegevoegde waarde voor uw gemeente? Bekijk onze resultaten, de ervaring van andere gemeenten met NLvoorelkaar of neem contact met ons op voor een nadere kennismaking!

 

nlve