Hi wereldverbeteraar! Weet jij hoe je duurzame sociale impact met jouw bedrijf of organisatie kunt maken op een manier die echt bij jou past? We denken graag met je mee hoe we jouw MVO beleid makkelijk en snel kunnen realiseren. Laat die bijzondere ontmoetingen maar komen!

MVO, CSR en social impact

Een MVO-beleid is er in alle vormen en maten. Wij helpen je graag om met het ‘People’ aspect aan de slag te gaan. Lever een zichtbare bijdrage aan de maatschappij terwijl je medewerkers betrekt en inspireert. Op een manier die bij jouw (organisatie) doelen en ambitieniveau past en weinig tijd kost.

"Future companies will only make profit when they connect their growth to solving a world problem"
Prof. Michael Porter, Harvard Business School

3 manieren om impact te realiseren

Teambuilding met impact

Maak indruk én impact met een team- of bedrijfsuitje en ga als vrijwilligers aan de slag. NLvoorelkaar heeft het grootste aanbod vrijwilligerswerk van Nederland. Er zit dus altijd iets bij wat bij jullie bedrijfswaarden, wensen en mogelijkheden past.

Doing good op intranet

Koppel het vrijwiligersnetwerk van NLvoorelkaar met meer dan 20.000 openstaande klussen aan het intranet van jouw organisatie. Laat medewerkers een interesseprofiel invullen zodat zij actief gematched worden aan doing good klussen die perfect bij hun skills en passie passen!

Eigen platform en app

Ga voor maximale impact en realiseer een eigen vrijwilligersplatform in jouw huisstijl inclusief (web)app. Zet medewerkers in hun kracht en laat ze zelf hun eigen challenge creëren. Door het gebruiksvriendelijke en toegankelijke platform kan iedereen meedoen.

Best practice: Unilever/Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s, het fairrukkelijke ijsje, challenget heel Unilever om iets moois voor een ander te betekenen.

Een speciale campagne creëerde aandacht voor vrijwilligerswerk én activeerde direct honderden collega’s om zijn of haar aanbod op een speciaal prikbord te hangen. Dit aanbod werd vervolgens slim gematched met passende hulpvragen.

Partners

Coty

Unilever | Ben & Jerry's

Avans Hogeschool

Home Fashion Group

Meer weten

Meer weten over duurzame social impact realiseren met je organisatie en bedrijf? Een keer sparren over MVO en CSR in de praktijk? Neem contact op met ons!

Neem contact op met Sander.