Wij geloven dat iedere jongere positieve impact kan én wil maken op zijn of haar omgeving, wanneer je vanuit de passie en kracht van jongeren handelt. Aansluiten bij de wensen en belevingswereld van jongeren is the way to go.

Aanpak

We activeren en faciliteren jongeren om in actie te komen voor wat zij belangrijk vinden. Op een manier die bij hen past. Door vrijwilligerswerk af te stemmen op de wensen van deze doelgroep wordt doing good veel toegankelijker. We hebben bijvoorbeeld speciaal vrijwilligerswerk voor jongeren: gericht op flexibel, eenmalig of samen met anderen aan de slag gaan.

Jongeren komen makkelijk met ons platform in aanraking. Door een speciale maatschappelijke stage module is de aansluiting met school makkelijk en snel geregeld. Ook stromen jongeren vanuit scholenprogramma Young Impact door naar onze platformen door een technische koppeling en activatie programma.  Maar ook onze (web) app en social media strategie zijn hierin essentieel.

"Via dit platform kan ik meteen iets doen i.p.v. mijn tijd verdoen met zoeken"

De platformen van NLvoorelkaar beschikken over een speciale maatschappelijke module en methodiek om jongeren te bereiken, activeren en faciliteren. Benieuwd hoe dit eruit ziet, werkt en naar de resultaten? Vraag een gratis demo aan.

Resultaat

Met onze aanpak weten we veel jongeren te activeren tot maatschappelijke betrokkenheid. Zo zien we bijvoorbeeld dat:

  • 20% van de vrijwilligers 25 jaar of jonger is;
  • 50% van de vrijwilligers 40 jaar of jonger is;
  • 65% van de vrijwilligers nog nooit eerder vrijwilligerswerk heeft gedaan.

'Het leukste wat Marieke en ik hebben gedaan is naar de kermis. Hoewel ik zelf niet zo'n kermis fanaat ben, hebben we de hele dag dubbel gelegen om het spookhuis. Ik vind het belangrijk dat iedereen in Nederland een maatje heeft om iets mee te ondernemen. En je hebt er zelf ook lol aan!'

- Lotte, 23 jaar

'Elke dag een goede daad. Met mijn project #365 daag ik mezelf én anderen via NLvoorelkaar uit om elke dag iets te doen voor een ander. En dat gaat via dit platform super makkelijk en snel!'

- Floor, 26 jaar

Voordelen

De voordelen van onze jongeren aanpak op een rijtje:

  1. Sluit aan bij belevingswereld, taal en wensen van jongeren
  2. Inclusief (web)app en mobiele site in jouw look&feel
  3. Bewezen activatie van jongeren door ze in hun kracht te zetten
"K KAN NU MIJN TIJD BESTEDEN AAN ANDEREN HAPPY MAKEN. IN PLAATS VAN EINDELOOS ZOEKEN NAAR VRIJWILLIGERSWERK" Hugo

Meer informatie

Meer weten over jongeren activatie via een matchingsplatform? Neem vrijblijvend contact met ons op voor sparsessie of gratis demo. We denken graag mee!

Neem contact op met Sander voor meer info over jongerenactivatie