NLvoorelkaar startte in 2011 met de simpele gedachte: als iedereen een ander helpt, is iedereen geholpen. Inmiddels is NLvoorelkaar het grootste vrijwillige inzet netwerk van Nederland met meer dan 60 aangesloten partners met hun eigen platform. Samen inspireren en matchen we dagelijks duizenden mensen. Vrijwilligers(werk) vinden was nog nooit zo makkelijk!

Benieuwd hoe het werkt? De video vertelt je in 20 seconden meer.

Goed doen makkelijker maken

Iedereen heeft wel eens iets nodig. En gelukkig zien we elke dag dat ook iedereen impact wil maken. Sinds 2011 maken we het met onze technologie en campagnes elke dag makkelijker om elkaar te vinden en goed te doen. Dat doen we op het gratis platform NLvoorelkaar.nl, maar vooral ook voor vrijwilligerscentrales, – organisaties, welzijnsorganisaties, gemeenten én bedrijven. Samen werken we vol energie aan de toekomst van vrijwilligerswerk.

  • 14.000+ Deelnemende organisaties
  • 300% Meer matches
  • 45% Nieuwe vrijwilligers
  • 78% Minder eenzaamheid

Een heel team vol wereldverbeteraars die vol passie vrijwillige inzet een boost geeft.

NLvoorelkaar is het grootste platform voor vrijwillige inzet van Nederland en het ‘label’ waaronder we opereren. Maar er is meer! We zijn onderdeel van Social Care Network, waarmee we ieders tijd en talent omzetten in social impact.

Blog: nieuwste inzichten, onderzoek en ontwikkelingen sociaal domein

Blijf op de hoogte van de nieuwste onderzoeken, inzichten, bestpractice en inspiratie in het sociaal domein. Lees bijvoorbeeld hoe je vrijwilligerswerk kunt verjongen, de nieuwste trends op het gebied van burenhulp of verdiep je in thema’s als eenzaamheid, participatie, maatschappelijke diensttijd, jongeren of vrijwillige inzet.

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder