Op zoek naar extra handjes, slimme hoofdjes of handige harries? Maak gebruik van de kracht van de community en vraag hulp zodat jullie meer impact kunnen maken. Wij helpen je daar graag bij met onze innovaties: van een actieplatform tot automatische vacatureplaatsingen, wervingscampagnes en meer. De NLvoorelkaar community staat voor jou en je impact doel klaar! 

In een paar uur van idee naar actie met jouw eigen actieplatform

Laat je initiatief of organisatie en impact groeien door makkelijk extra handjes te vinden. Of zorg dat je communicatiecampagne echte impact oplevert door deze te koppelen aan een eigen actieplatform.

Van idee tot actie in een paar uur. Via ons eenvoudige CMS (Content-Management Systeem) zie jij direct hoe alles eruit ziet. Stel zelf je actieplatform samen:

✔ Geen technische kennis vereist
✔ Website kant-en-klaar opgeleverd
✔ Inclusief (web)app, widgets en interactieve koppelingen
✔ Plug & play: alles direct makkelijk visueel aanpassen
✔ Inclusief slimme ‘customer journeys’ die opvolgen en activeren
✔ Veiligste in de markt door screening & monitoring
✔ Exporteer data naar Excel of bekijk je resultaten op het live dashboard

Voorbeeldje nodig? In samenwerking met de overheid richtten we actieplatform NLvoorvluchtelingen op en via PSVvoorelkaar.nl staat de (voetbal)community er voor elkaar #PSVwestandtogether

Kies je voor een eigen platform, of lift je liever mee op het bereik en de naam van NLvoorelkaar? In een vrijblijvende demo denken we graag met je mee wat het beste bij jou doel en budget past. Natuurlijk geven we je ook graag een rondleiding door alle technische features met een lekkere kop koffie of thee.

Het hele jaar automatisch werven in onze vrijwilligerspool

Door het plaatsen van een vrijwilligersvacature of -activiteit op NLvoorelkaar kom je in contact met meer dan 150.000 vrijwilligers in onze community.

Wil je helemaal geen tijd kwijt zijn aan werving? Laat dan jouw vacatures, vragen en activiteiten op onze platformen doorplaatsen en uitlichten. Door de combinatie van onze spidertechniek en een likje communicatie heb je het hele jaar door nieuwe vrijwilligers zonder dat je ernaar om hoeft te kijken.

✔ Totale ontzorging door automatische overname van jouw vrijwilligersactiviteiten
✔ Doorplaatsing op NLvoorelkaar en 60+ aangesloten partners
✔ Inclusief 1x exclusieve landelijke vacature
✔ Inclusief organisatieprofiel XL
✔ Inclusief 1x uitgelicht op onze communicatiekanalen

Benieuwd hoe dit nou precies werkt? Alzheimer Nederland laat zijn vrijwilligersvacatures automatisch doorplaatsen op onze platformen. Dit leverde al meer dan 20.000 views op!

Zet je campagne uit in de grootste do-good community van NL

Sinds 2011 bouwen we aan de grootste doing good community van Nederland. Dagelijks inspireren en verbinden we de meer dan 150.000 vrijwilligers, 30.000 mensen die zelf hulp zoeken en 14.000 maatschappelijke organisaties, verenigingen, stichtingen en goede doelen aan elkaar.

We werken daarvoor dan ook met trots samen met overheid en mooie partners die de maatschappij ook een beetje mooier willen maken, zoals Rico Verhoeven, het Nederlands Elftal of de Hersenstichting/ Ommetje- app.

Wil jij met jouw campagne ook meer bereik en sociale impact? We denken graag met je mee:

✔ Waar de win-win-win van een samenwerking ligt
✔ Welk creatieve concept de meeste impact oplevert
✔ Wat de best passende marketing/communicatiemix is
✔ Hoe dat perfect uit te voeren, bij te sturen en analyseren

Neem even contact met ons op als je dit wil (of nog meer, we zijn altijd te porren voor meer impact). Tot snel!

Blog & inspiratie

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder

Op de hoogte blijven?