Maatschappelijk verantwoord teamuitje of personeelsdag, bedrijfsuitje met vrijwilligerswerk of een event met social impact organiseren? NLvoorelkaar heeft het grootste aanbod vrijwilligerswerk dus altijd iets wat bij jouw organisatie past.

Vrijwilligerswerk met team, bedrijf of klanten

Met je team, bedrijf of klanten het verschil maken: jullie kunnen heel veel mensen blij maken met een maatschappelijk verantwoord uitje. Omdat NLvoorelkaar het grootste aanbod vrijwilligerswerk heeft, zit er altijd iets bij wat bij jullie bedrijfswaarden, wensen en mogelijkheden aansluit. Van een beauty middag met ouderen tot een campagne voor Amnesty International organiseren en alles ertussen in. Veelzijdig en verrassend!

Wil je nóg meer impact creëren? Lees dan hier hoe je op een duurzamere manier CSR, MVO of CCI in je bedrijf implementeert.

Verhalen

De verhalen van bedrijven die je voor gingen.


Lees hier meer

Voordelen

De voordelen van een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje onder werkgevers en werknemers


Lees hier waarom

Ook iets doen?

Klik hier als je geïnspireerd bent om ook iets te doen!


Lees hier waar

Verhalen

Lees en bekijk hier de inspirerende verhalen van KPMG, Coty, Home Fashion Group en Avans Den Bosch en ontdek wat een maatschappelijk uitje voor hen heeft betekend.

KPMG

Afgelopen juni hebben medewerkers van KPMG samen met ouderen van een verzorgingstehuis dierentuin Artis bezocht. Een dag vol gezelligheid, mooie, maar ook ontroerende momenten. Bekijk hier de video!

Coty

”Afgelopen september hebben meer dan 100 medewerkers van COTY de handen uit de mouwen gestoken tijdens de Coty Benelux Charity Day. Verdeeld over 2 landen, 18 locaties, 14 verschillende activiteiten, van lunch verzorgen, tuinieren, schoonmaken, inzamelen tot het verzorgen van make-overs, hebben de medewerkers zich ingezet voor het Ronald McDonald Huis, Leger des Heils, Voedselbank, Sophia Kinderziekenhuis, Stichting Jarige Job, en Oxfam Solidariteit.
Het enthousiasme, de energie en enorme passie van alle medewerkers hebben gezorgd voor een glimlach op het gezicht van volwassenen en kinderen. Het was een fantastische dag voor ons allemaal. Het succes van deze dag was zeker ook te danken aan NLvoorelkaar. Het was een logistieke uitdaging die perfect is verlopen!”

Mensen blij maken én collega's leren kennen: win-win!

Avans Den Bosch

90 medewerkers van Avans bezochten in één dag 8 maatschappelijke organisaties in Den Bosch. De handen werden flink uit de mouwen gestoken. Zo werden de bewoners van een woonzorgcentrum in het zonnetje gezet. Een wandeling door het oude centrum naar de Sint Jan en op het terras een kop koffie met een heerlijke echte Bossche bol. Simpele activiteit maar wel een met impact: zowel de medewerkers van Avans als de ouderen kijken er met veel plezier op terug!

Home Fashion Group

Een bijzonder en impactvol teamuitje voor de medewerkers van de Homefashion Group: zij gingen jeu de boulen met dagopvang ’t Haeghje.

Moniek van de dagopvang: “Het was een superleuke middag. De cliënten hebben het erg naar hun zin gehad. Een was zo blij met zijn chocoladereep, dat hij hem vol trots de hele weg naar huis had vast gehouden. Deze was helemaal vloeibaar geworden! Heel erg bedankt voor alles, we gaan de foto’s binnenkort laten zien op groot scherm aan de cliënten”.

Voordelen

Voordelen voor de werkgever
• Teruggeven aan de gemeenschap
• Vergroten van de betrokkenheid
• Motivatie onder medewerkers
• Ontwikkelen van competenties en vaardigheden
• Employee-wellbeing
• Sociale verbondenheid onder de werknemers
• Versterken van imago en reputatie
• Goed voor het behouden en aantrekken van werknemers
• Belastingvoordeel (WKR)

Voordelen voor de werknemer
• Nieuwe inzichten
• Bewustwording en blikverruiming over de gemeenschap
• Vergroten van je netwerk
• Kennis opdoen
• Sociale verbondenheid onder de werknemers
• Even weg uit de vaste omgeving

Klaar om ook impact te maken?

Vraag hierboven een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je meer? We vertellen je graag wat jouw next steps kunnen zijn om nog meer impact te maken. Lees hier verder voor een voorproefje of neem ook even contact op om te sparren!