Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen we jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we o.a. jouw bezoek aan de website makkelijker maken, persoonlijkere advertenties tonen en kun jij informatie delen op social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina. Sluiten

Maatschappelijke teamuitjes

Maatschappelijk verantwoorde teamuitje of personeelsdag, bedrijfsuitje met vrijwilligerswerk of een event met social impact organiseren? NLvoorelkaar heeft het grootste aanbod vrijwilligerswerk dus altijd iets wat bij jouw organisatie past.

Vrijwilligerswerk met team, bedrijf of klanten

Met je team, bedrijf of klanten het verschil maken: jullie kunnen heel veel mensen blij maken met een maatschappelijk verantwoord uitje. Omdat NLvoorelkaar het grootste aanbod vrijwilligerswerk heeft, zit er altijd iets bij wat bij jullie bedrijfswaarden, wensen en mogelijkheden past. Van een beautymiddag met ouderen tot een campagne voor Amnasty International creëren en alles ertussen in. Veelzijdig en verrassend!

Wil je meer impact maken dan een uitje? We verleiden je graag om de next step te nemen in CSR en MVO. Lees hier verder.

Voorbeeld: Avans Den Bosch

Bijna 90 medewerkers van Avans bezochten in één dag 8 maatschappelijke organisaties in Den Bosch. De handen werden uit de mouwen gestoken en de bewoners van het woonzorgcentrum zijn in het zonnetje gezet.

Ná de lunch nog een mooie wandeling door het oude centrum naar de Sint Jan. Op het terras hebben de ouderen genoten van een kop koffie met een heerlijke echte Bossche bol.

Mensen blij maken én collega's leren kennen: win-win!

Voorbeeld: Home Fashion Group

Een bijzonder en impactvol teamuitje voor de medewerkers van de Homefashion Group: zij gingen jeu de boulen met dagopvang ’t Haeghje.

Moniek van de dagopvang: “Het was een superleuke middag. De cliënten hebben het erg naar hun zin gehad. Een was zo blij met zijn chocoladereep, dat hij hem vol trots de hele weg naar huis had vast gehouden. Deze was helemaal vloeibaar geworden! Heel erg bedankt voor alles, we gaan de foto’s binnenkort laten zien op groot scherm aan de cliënten”.

Klaar om ook impact te maken?

Vraag hierboven een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je meer? We vertellen je graag wat jouw next steps kunnen zijn om nog meer impact te maken. Lees hier verder voor een voorproefje of neem ook even contact op om te sparren!

Neem contact op met Lindy.