Als welzijnsorganisatie zet je je dagelijks in om inwoners te laten participeren in de maatschappij. Onze gebruiksvriendelijke vrijwilligerstools gaan je participatie kracht en impact verdubbelen, je werk makkelijker en leuker maken én tijd opleveren.

 

Oplossingen op maat voor meer vrijwillige inzet

botton icoontje nlve cirkel

Alles-in-1 platform

Maak eenvoudig je eigen platform dat inspireert, activeert en verbindt. Met geïntegreerde vacaturebank, 1-op-1 hulp, persoonlijke bemiddeling, (web)app, Academie, impact challenges en alle ruimte voor eigen projecten. Geen technische kennis of webdeveloper nodig en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Resultaat: 3x zoveel matches dan andere tools

Lees meer →

botton icoontje nlve pijltjes

Bereik & activatie

De sleutel tot succes. Word gevonden door nieuwe en jongere vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en hulpvragers. Inspireer en activeer een nieuwe beweging om er voor elkaar te zijn. Ingebouwde slimme her-activatie technieken zorgen ervoor dat vrijwillige energie en impact verduurzaamt.

Resultaat: 50% van de vrijwilligers is jonger dan 40 jaar

Lees meer →

botton icoontje nlve hand

(Gebruiks)vriendelijk

Onze gebruiksvriendelijke oplossingen spreken voor zich. Maar we staan ook altijd vol enthousiasme klaar voor alle platformdeelnemers en jou als beheerder. Van technische vragen tot inspiratie en advies: bel/mail/app ons gewoon. We zorgen ervoor dat je binnen no time en vol enthousiasme weer door kan.

Resultaat: een 7,8 van platformdeelnemers én partners

Lees meer →

botton icoontje nlve held

Resultaat & rapportage

Onze oplossingen zijn gericht op het halen van jouw impact doelen. We staan dan ook niet voor niks bekend om onze resultaten. Die brengen we in beeld met heldere rapportages en visuele dashboards die van data inzichten maken. Zo kun je makkelijk verbeteren, vernieuwen en versnellen.

Resultaat: 150% meer sociale impact

Lees meer →

Slim alles-in-1 platform, op maat gemaakt voor welzijnsorganisaties

Jouw platform voor vrijwillige inzet zorgt ervoor dat burgers zelf aan de slag kunnen. Vrijwilligerswerk doen, hulp in de buurt, een impact challenge organiseren of doen. Of juist een vraag of vrijwilligersvacature plaatsen, zoeken in het vrijwilligers overzicht of educatie volgen.

Naast de ‘zichtbare’ functionaliteiten is het onder de motorkap misschien wel nog mooier. Pro-actieve matching, unieke AI screening & monitoring voor veiligheid, meer dan 40 geautomatiserede workflows en meer.

Onze gebruiksvriendelijke ICT oplossing zorgt voor meer en betere vrijwillige inzet, in minder tijd. Die tijdswinst kun je vervolgens weer slim investeren in de samenleving met onze modules voor b.v. persoonlijke bemiddeling of de Academie.

Als welzijnsorganisatie kun je het platform helemaal op maat maken:

✔  Website kant-en-klaar opgeleverd
✔  Kies jouw voorelkaar look & feel of maak ‘m in jouw eigen huisstijl
✔  Kies modules: geïntegreerde vacaturebank, 1-op-1 hulp, Academie, Bemiddelen en meer
✔  Inclusief slimme ‘customer journeys’ die opvolgen en activeren
✔  Inclusief (web)app, widgets en interactieve koppelingen
✔  Onbeperkt pagina’s visueel aanmaken
✔  Eigen super veilig Content Management Systeem (CMS)
✔  Data export

Met meer dan 50 unieke features en meer dan 100.000 rijen code is er hier net iets te weinig ruimte om er alles over te vertellen. In een vrijblijvende demo geven we je graag een rondleiding en heb je alle ruimte om te verkennen of dit platform bij jouw wensen past.

Bereik, inspireer en activeer zonder zorgen

Zonder zorgen en binnen no time ( & money) veel mensen bereiken, inspireren en activeren. We geven jouw platform een enorme boost met de beste marketing & communicatie mix. Ontwikkeld met onze welzijnsorganisatie partners sinds 2011, steeds aangescherpt en verbeterd.

Vind het wiel niet opnieuw uit en kies voor een aanpak die bewezen succesvol is. Zo werk je slim aan de toekomst van vrijwillige inzet en houd je tijd over voor jouw andere prioriteiten.

Bereiken

Bereik je doelgroep én een hele nieuwe. We ontzorgen je met:

✔  Kant-en-klare campagnes
✔  SEO (nr 1 in Google)
✔  Social media posts
✔  Advertenties
✔  Persberichten
✔   Nieuwsbrieven
✔  Posters & flyers
✔  Acties, landelijke events en meer!

Inspireren

Om je bezoekers te inspireren en helpen te oriënteren, zonder dat het je tijd kost:

✔  Alle vrijwilligerswerk én burenhulp op 1 plek
✔  Meer dan 40 filters
✔  Zoeken op regio/wijk/buurt
✔  Interactieve vrijwilligerswerktest
✔  Digitale vacatureverbeteraar
✔  E-matcher
✔  Storytelling/verhalen

Activeren

Slimme functionaliteiten vergroten de betrokkenheid, actiebereidheid en re-activatie:

✔  Plaatsen eigen hulpaanbod
✔  Passende suggesties ontvangen
✔  Direct contact met elkaar
✔  Altijd up-to-date-flow
✔  Bedankjes & reviews

Minder administratie, dus meer tijd voor jouw prioriteiten

Onze platformen zetten inwoners en maatschappelijke organisaties in hun kracht. Zij kunnen zelfstandig hun vraag, vacatures, aanbod, cursussen, events en meer plaatsen. Dat scheelt jou tijd én levert blije deelnemers op:

✔ Beoordeeld met gemiddeld een 7,8
✔ Organisaties hebben maar 1 account nodig
✔  Aangesloten op het hele vraag en aanbod netwerk
Slimme matching en up-to-date processen
✔ Veiligste screening en ontzorgende helpdesk
✔ Begrijpelijke rapportages en data inzichten

Zo houd je veel tijd over. Bijvoorbeeld voor persoonlijke bemiddeling, netwerk activatie, expertisebevordering of werving en activatie. Tip: gebruik de modules Persoonlijke bemiddeling, Projecten, Academie en de Boost om dit ook weer makkelijker sneller en beter te kunnen doen😎

Samen resultaten bereiken

Samen kom je verder. Dat geloven we en zien we dagelijks. Onze partners houden ons scherp en inspireren ons dagelijks om beter te doen. We zijn graag die ‘collega op afstand’ die meedenkt en droomt. We zijn dan ook heel trots dat onze partners dit ook als uniek aan onze dienstverlening benoemen.

Benieuwd of wij een match zijn? We drinken graag een gezellige kop koffie of thee om dit te verkennen. Inclusief korte demo, investering en voorspelde maatschappelijke resultaten. Tot snel!

Wist je dat💡

Jouw eigen platform gekoppeld kan worden aan het NLvoorelkaar netwerk?

Zo start je niet vanaf 0. Alle vrijwilligers, hulpvragen en vrijwilligerswerkactiviteiten die in jouw regio actief zijn worden geïntegreerd. Andersom worden jouw hulpvragen en vrijwilligersvacatures automatisch doorgezet naar deelnemende bedrijven, aangrenzende regio’s én vrijwilligers die via landelijke campagnes op NLvoorelkaar.nl registreren.

Dit levert gemiddeld 30% meer matches op!

Impactvoorbeelden van onze partners 🚀

Een paar impactvoorbeelden van onze partners die met onze tooling werken.

Vughtvoorelkaar | WelzijnVught & Farent

WelzijnVught zette in 2014 de trend door als één van de eerste welzijnsorganisaties te investeren in een platform voor vrijwillige inzet. Een revolutionair idee: inwoners faciliteren om het met elkaar, voor elkaar te regelen! En het succes van Vughtvoorelkaar bewijst hun innoverende visie:

✅ Jongere vrijwilligers
✅ Zelfredzame maatschappelijke organisaties
✅ Meer dan 15.000 uur inzet gerealiseerd

“Een van de mooiste resultaten vind ik dat we echt een jongere doelgroep hebben binnengehaald. Het leukst vind ik de campagnes, die zijn zo handig en je wordt er echt vrolijk van”
– Ancke Sikkers | WelzijnVught

Meppelvoorelkaar | Welzijn MensenWerk

Meppelvoorelkaar is ontstaan als burgerinitiatief, opgepakt door actieve wijkraden en vervolgens met behulp van Welzijn Mensenwerk gerealiseerd in 2017. Deze bijzondere samenwerking van en voor Meppelaars kent een aantal bijzondere succesfactoren:

✅ Verbinden en matchen op buurt- en wijkniveau
✅ Ontzorgt worden op de ‘moetjes’ (AVG, techniek, data)
✅ Gemiddeld 900 matches per jaar

VrijwilligersTilburg | ContourdeTwern

VrijwilligersTilburg is een bekende naam in Tilburg. De succesvolle vrijwilligerscentrale zocht een nieuw platform waar inwoners van gemeente Tilburg zelf mee aan de slag konden. De keuze viel op een platform van NLvoorelkaar vanwege de eenvoud van gebruik.

Het resultaat:

✅ Een platform in eigen look & feel binnen 2 maanden
✅ Geïntegreerde vrijwilligersvacaturebank, burenhulp én academie
✅ Meer matches met minder mankracht

 ❝Maak participatie makkelijk. Daarom hebben we voor onze inwoners én onszelf gekozen voor dit platform ❝
– Marco Kiezenberg | Directeur ContourdeTwern

Young Impact MDT

YoungImpact is de grootste jongerenbeweging van Nederland die écht impact maakt. Hun scholenprogramma inspireert en activeert jaarlijks tienduizenden jongeren en wordt gebruikt in diverse MDT projecten, op MBO en in het speciaal onderwijs. Het Young Impact MDT platform koppelt jongeren uit het programma aan laagdrempelig vrijwilligerswerk.

Het resultaat:

✅ Elke school heeft zijn eigen impact omgeving
✅ Directe activatie van jongeren door matching aan concrete activiteiten
✅ Meer en duurzamere impact

Blog & inspiratie

Tweede SAN nominatie voor activatie campagne

Wow, de activatiecampagne die we voor en met de Volksbank mochten uitrollen is genomineerd voor een SAN award. 6 juni...
Lees verder

Gratis zomerdoe(goed)boek

Vier keer per jaar ontwikkelen we voor onze partners verrassende activatiecampagnes voor meer vrijwillige inzet. De aankomende zomercampagne delen we...
Lees verder

Kijken: Masterclass Trends Vrijwillige Inzet 2022

Wat zijn de nieuwste trends voor 2022? Met welke activiteiten bereik je nieuwe/jongere/meer vrijwilligers? Tijdens deze masterclass, opgenomen tijdens het...
Lees verder