Samen ben je sterker en kom je verder. We werken daarom graag samen om iedereen te inspireren iets moois voor een ander te doen!

Lokale partners

Een eigen matchingsplatform in lokale look & feel.

Lees verder

Landelijke partners

Samenwerken voor meer social impact.

Lees verder

Deelnemende organisaties

Vrijwillige inzet realiseren via ons netwerk.

Lees verder

Een eigen platform

Een eigen platform in lokale look & feel levert meer vrijwilligerswerk van hogere kwaliteit op (gemiddeld +160% meer vrijwilligersmatches, vraag en vrijwilligers).

We zijn dan ook super blij met onze 46 lokale partners met wie we een lokaal matchingplatform mochten realiseren. Onze lokale partners bestaan o.a. uit gemeenten, welzijnsorganisaties, vrijwilligerscentrales en bewonersinitiatieven.

De lokale know how van onze partners sluit perfect aan op onze kennis en ervaring over vrijwillige inzet 2.0, techniek en marketing. We inspireren en leren dagelijks van elkaar!

Benieuwd hoe een samenwerking werkt en bevalt? Vraag het een van onze partners:

Landelijke partners

Landelijk werken we samen met o.a. de volgende organisaties om meer social impact te realiseren:

Deelnemende organisaties

Meer dan 12.000 organisaties maken gebruik van ons netwerk om vrijwilligers te zoeken. Van internationale organisaties als Amnesty International, WWF en het Rode Kruis tot sportverenigingen, culturele instellingen en lokale stichtingen. Met een eigen platform, aansluitend op ons netwerk via een API koppeling of via NLvoorelkaar.

``In een keer alle vrijwilligersvacatures uitzetten op het grootste vrijwilligersplatform van Nederland bespaart veel tijd.``

``Het platform staat tussen de mensen en organisatie in als een juiste plek voor vrijwilligers op weg naar baan of tegenprestatie. Dit ervaar ik als dynamisch, around the clock. Heel inspirerend ook!”

Ook impact maken?

Wil jij ook samen met ons aan de slag om de toekomst van vrijwilligerswerk te creëeren? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee over de mogelijkheden. Coffee is on us!