Als vrijwilligerscentrale zorgen jullie als ambassadeur, verbinder en expert voor de kwaliteit, toegankelijkheid, vitaliteit en continuïteit van het vrijwilligerswerk in jullie werkgebied. Jullie zijn het centrale knooppunt voor vrijwilligers en maatschappelijke organisaties. Onze oplossingen voor vrijwilligerscentrales helpen je hierbij. Met activeren, bemiddelen, faciliteren en ontwikkelen. Zo maak je meer impact in minder tijd.

Oplossingen op maat

Je kunt op veel manieren vrijwillige inzet verbeteren. Wij faciliteren, ondersteunen en versterken graag jouw missie, visie, wensen en dromen. Met onze tools, campagnes en samenwerking heeft jouw organisatie een betrouwbare en bewezen effectieve basis, waar je de toekomst van vrijwillige inzet op kunt bouwen.

botton icoontje nlve cirkel

Alles-in-1 platform

Maak eenvoudig je eigen platform dat inspireert, activeert en verbindt. Met geïntegreerde vacaturebank, Academie, 1-op-1 hulp, impact challenges, app, widgets en meer. Geen technische kennis of webdeveloper nodig!

botton icoontje nlve pijltjes

Bereik & activatie

De sleutel tot succes: van gevonden worden op Google tot advertenties, campagnes, e-matching, ‘customer journey’ op maat en re-activatie. Want bij de beste ervaring kom je zeker nog een keer terug: hallo duurzame impact.

botton icoontje nlve hand

Persoonlijke support

Voor platformdeelnemers én voor jou. Van technische vragen tot inspiratie en advies: bel/mail/app ons gewoon. Jouw persoonlijke supporter zorgt ervoor dat je binnen no time en vol enthousiasme stappen zet.

botton icoontje nlve held

Resultaat & impact

Onze oplossingen realiseren de meeste en beste matches. We brengen ze in beeld met heldere impact rapportages en visuele dashboards die van data, inzichten maken waar je iets mee kan.

Slim alles-in-1 platform, op maat gemaakt voor vrijwilligerscentrales

Met onze vrijwilligersplatformen op maat kan iedereen zelf aan de slag. Vrijwilligerswerk doen, iemand helpen, een challenge. Of een vrijwilliger vragen, zoeken of educatie aanbieden.

Je kiest zelf wat jullie als vrijwilligerscentrale willen aanbieden en inzetten.

Stel zelf jouw platform samen:

🗸 Website kant-en-klaar opgeleverd en alle content makkelijk zelf aanpasbaar
🗸 Kies jouw look & feel of maak ‘m in jouw eigen huisstijl
🗸 Kies modules: geïntegreerde vacaturebank, 1-op-1 hulp, Academie, Bemiddelen en meer
🗸 Inclusief slimme ‘customer journeys’ die opvolgen en activeren
🗸 Inclusief (web)app, widgets en interactieve koppelingen
🗸 Onbeperkt pagina’s aanmaken met onze visuele page editor
🗸 Eigen super veilig Content Management Systeem (CMS)
🗸 Exporteer data, bekijk de resultaten op het live dashboard en analyseer met handige kwartaalrapportages

Met meer dan 50 unieke features en meer dan 100.000 rijen code is er hier te weinig ruimte om te vertellen waarom onze platformen uniek zijn in de markt, hoe ze jou gaan helpen met het realiseren van écht resultaat en hoe het werkt.

Ben je benieuwd? In een vrijblijvende demo neemt een van onze collega’s je in een half uurtje heel graag mee door een voorbeeld platform. Dan heb je alle ruimte om je vragen te stellen en zo te verkennen of onze tools bij jouw organisatie zouden kunnen passen.

Bereik, inspireer en activeer zonder zorgen

Zonder zorgen en binnen no time ( & money) veel mensen bereiken, inspireren en activeren. We geven jouw platform een enorme boost met de beste marketing & communicatie mix. Ontwikkeld met onze vrijwilligerscentrale partners sinds 2011, en steeds aangescherpt en verbeterd. Dus vind het wiel niet opnieuw uit, maar maak gebruik van alle kennis en ervaring in het veld.

Van landelijke campagnes waar je zo op mee kunt liften, tot kant-en-klare lokale templates die je alleen nog maar hoeft toe te passen. We regelen dat je op 1 staat in Google, zorgen voor advertenties & PR, en re-activatie door slimme nudging op de site. Zo werk je aan de toekomst van vrijwillige inzet en houd je tijd over voor jouw andere prioriteiten.

Bereiken

Bereik je doelgroep én een hele nieuwe. We ontzorgen je met:

🗸Kant-en-klare campagnes
🗸SEO (nr 1 in Google)
🗸Social media posts
🗸Advertenties
🗸Persberichten
🗸 Nieuwsbrieven
🗸 Posters & flyers
🗸Acties & events en meer!

Inspireren

Help je bezoeker oriënteren, zonder dat het je tijd kost:

🗸Alle vrijwilligerswerk én burenhulp op 1 plek
🗸Meer dan 40 filters
🗸Zoeken op regio/wijk/buurt
🗸Interactieve vrijwilligerswerktest
🗸Digitale vacatureverbeteraar
🗸E-matcher
🗸Storytelling/verhalen

Activeren

Slimme functionaliteiten vergroten de betrokkenheid, actiebereidheid en re-activatie:

🗸Plaatsen eigen hulpaanbod
🗸Passende suggesties ontvangen
🗸Direct contact met elkaar
🗸Veiligheid geborgd met screeningsbot
🗸Altijd up-to-date-flow
🗸Bedankjes & reviews

Minder administratie, dus meer tijd voor jouw prioriteiten

Onze platformen zetten inwoners en maatschappelijke organisaties in hun kracht. Zij kunnen zelfstandig hun vraag, vacatures, aanbod, cursussen, events en meer plaatsen. Dat scheelt jou tijd én levert blije deelnemers op:

  • Het platform krijgt gemiddeld een 7,8
  • Organisaties hebben maar 1 account nodig
  • Aangesloten op het hele netwerk van NLvoorelkaar
  • Geautomatiseerde matching en up-to-date processen
  • Veiligste screening en beste helpdesk van Nederland
  • Automatische rapportages en data inzichten

Zo houd je veel tijd over. Bijvoorbeeld voor:

  • Persoonlijke bemiddeling (die je vervolgens in onze bemiddelingsmodule makkelijk logt, opvolgt en rapporteert)
  • Netwerk activatie, bijvoorbeeld door organisaties en projecten een eigen plek op het platform te geven
  • Expertisebevordering, bijvoorbeeld door de Academie module
  • Marketing en communicatie, bijvoorbeeld met onze nieuwsbrief plugin

Samen resultaten bereiken

Samen kom je verder! Onze gecombineerde kennis en ervaring zorgt voor de beste resultaten en vernieuwing van vrijwillige inzet. Naast ons als sparrringspartner, krijg je ook de know how van meer dan 60 aangesloten partners. We ontmoeten elkaar bijvoorbeeld twee keer per jaar tijdens een Exchange.

Benieuwd of jouw uitdagingen en dromen aansluiten bij onze vrijwillige inzet oplossingen? In een vrijblijvende kennismaking of demo van 30 minuten ontdek je het, alsmede de (kosten en tijds)investering, manier van samenwerking én verwachtte resultaten en impact.

Blog & inspiratie

Tweede SAN nominatie voor activatie campagne

Wow, de activatiecampagne die we voor en met de Volksbank mochten uitrollen is genomineerd voor een SAN award. 6 juni...
Lees verder

Gratis zomerdoe(goed)boek

Vier keer per jaar ontwikkelen we voor onze partners verrassende activatiecampagnes voor meer vrijwillige inzet. De aankomende zomercampagne delen we...
Lees verder

Kijken: Masterclass Trends Vrijwillige Inzet 2022

Wat zijn de nieuwste trends voor 2022? Met welke activiteiten bereik je nieuwe/jongere/meer vrijwilligers? Tijdens deze masterclass, opgenomen tijdens het...
Lees verder