Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen we jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we o.a. jouw bezoek aan de website makkelijker maken, persoonlijkere advertenties tonen en kun jij informatie delen op social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina. Sluiten

Resultaten

Social impact en resultaten 2019

Samen kom je verder! En ver zijn we samen gekomen in 2019. Dat maakt ons dan weer erg happy! In de infographic hieronder lees je meer over de gerealiseerde social impact en resultaten.

Social impact maakt happy

Benieuwd hoe die duizenden mensen ons matchingsplatform gebruiken en zo elkaar happy maken? Wie deze helden zijn (hint: iedereen!) en wat ze precies doen?

Lees de hartverwarmende, mooie, soms ontroerende verhalen van Jan, Naomi, Charmaine, Vianne, Willemien, Efie, Milan, Hans of een van de anderen die er voor elkaar zijn hier.

Zelf meer vrijwillige inzet realiseren

Wil jij met jouw organisatie of in jouw regio ook meer vrijwillige inzet realiseren en zo de wereld een beetje mooier maken? Met een eigen geavanceerd platform voor vrijwillige inzet van NLvoorelkaar heb je alle vrijheid en flexibliteit zonder technische zorgen.