Hi! Dit zijn we dan, team NLvoorelkaar. We maken de wereld elke dag een beetje mooier met onze eigen magic.

Benieuwd wie wat doet? Ga over de foto en ontdek het zelf.

Jeroen

Directeur

Met passie, een rugzak aan ervaring en vol vertrouwen weet hij de stip op de horizon elke dag bereikbaarder te maken. Onze sportieve, sociale en positieve directeur zet het team én heel Nederland in zijn kracht om iets moois te betekenen!

Astrid

Manager operations

Alleskunner, allesdoener en zo sociaal dat ‘je je er bijna schuldig bij voelt’. Zorgt voor de beste plannen én de beste uitvoer op alle gebieden: van persoonlijke ontwikkeling tot impact strategie. Astrid is de rots in de branding!

Anne

Marketing manager

Vrolijk, enthousiast, creatief en onze data nerd. Houdt van het combineren van doing good (hart) en doing business (hoofd) zodat er nieuwe kansen ontstaan waar iedereen happy van wordt.

Sander

Business development

Energiek, sportief, grappig en met een enorm groot hart. Zijn energie activeert alles en iedereen wat op zijn pad komt. Een sparsessie met hem levert naast gezelligheid altijd inspiratie en resultaat op.

Harrie

Lead developer

Hipster developer, vol ideeën, grappig en super betrokken. Deze collega mag eigenlijk niet op vakantie: dan missen wij hem te veel! Naast PHP’er is hij ook nog onze huisgitarist/zanger/dj’er/hardloper en public speaker.

Lindy

Impact Adviseur

Lindy haar energie, balans en inlevingsvermogen werken erg aanstekelijk. Zij zorgt voor een supervibe binnen het team. Lindy maakt ook extern impact! Zo adviseert en inspireert ze onze voorelkaarfamilie om samen tot topresultaten te komen!

Robin

Functioneel tester

Dankzij Robin staan alle nieuwe features op onze platformen binnen no-time online én weten we zeker dat alles tot in de puntjes werkt. Haar speciale talent; zelfs digibeten online in actie krijgen!

Bahati

PHP developer

Chill, cool en super lief. Onze rots in de branding – niks op kantoor krijgt deze papa-van-vier-koters gek! Zijn rust, empathie, hilarische verhalen en natuurlijk zijn geweldige tech skills zijn een unieke aanvulling op ons team.

Mandy

Product owner

Sympathiek, sociaal en onze ‘blauwe’ steun en toeverlaat. Combineert dagelijks haar creativiteit en designskills met een strakke planning en uitvoer voor het behalen van meer matches. Ook verantwoordelijk voor het NLvoorelkaar vocabulaire.. dus dat ;).

Ron

PHP Developer

Ron is een ware ontdekkingsreiziger. Bereisd, leergierig en met zijn hart op de goede plek maakt hij (digitaal) Nederland een stukje mooier en leert hij ons dagelijks iets nieuws met zijn van-alles-wat-feitjes-kennis.

Loes

Junior product owner

Loes kan én doet alles! Ze is een dataninja, taalgoeroe en ze zorgt dat websitegebruikers goed hun weg weten te vinden. Met een big smile vinkt zij vliegensvlug to do’s af. Zij is het perfecte voorbeeld van ‘helpen maakt je happy’.

Monic

Marketing en content

Monic heeft dé beste mouwen waar steeds weer nieuwe ideeën uit komen. Ze is creatief, enthousiast en een echte doener. Met haar instelling: ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’ beweegt ze de voorelkaarcommunity.

Kim

Community Ondersteuner

Als psychologiestudente weet Kim als de beste hoe ze de ervaring van de voorelkaarcommunity zo prettig mogelijk maakt. Zo zorgt ze er dagelijks voor dat al het verkeer op het platform soepeltjes verloopt!

Inge

Community ondersteuner

Naast haar studie Literatuurwetenschappen maakt zij dagelijks tijd voor de gebruikers van de platformen. Zij zorgt ervoor dat iedereen zich prettig en veilig voelt. Zo houdt ze de voorelkaarcommunity tevreden!

Chantal

Community ondersteuner

Naast haar masterstudie Health Sciences zet Chantal zich dagelijks in voor de voorelkaarcommunity. Zo zorgt ze ervoor dat gebruikers met vragen zorgvuldig worden geholpen, zodat iedereen impact kan maken!

Cooper

Chief Happiness

Als je dacht dat alleen helpen happy maakt, heb je Chief Happiness Cooper nog niet ontmoet. Cooper zorgt ervoor dat alle collega’s van NLvoorelkaar instant happy zijn wanneer hij het kantoor binnen gewandeld komt. Lievelingscollega! 🙂

JIJ?

Kom jij ons team versterken?

Bekijk hier de openstaande vacatures.

Wieke

IMPACT adviseur

Met haar kritische blik, ambitie en liefde voor cijfers gaat Wieke er voor zorgen dat alle voorelkaar websites samen nog meer impact kunnen maken.

Join us

We zijn altijd op zoek naar mede-wereldverbeteraars die het verschil willen maken. Wanna join us?

  • Openstaande vacatures vind je hier.
  • Wil je een vrijwillige bijdrage leveren zoals het verspreiden van een flyer/mail, ons connecten met organisaties of gemeenten die onze hulp kunnen gebruiken of heb je een creatief idee? Neem dan even contact met ons op.
  • Wist je dat NLvoorelkaar het ‘label’ is waaronder we opereren, maar dat we op nog meer manieren de wereld een beetje mooier maken? NLvoorelkaar is onderdeel van Social Care Network. Misschien ook iets voor jou?