fbpx

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen we jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we o.a. jouw bezoek aan de website makkelijker maken, persoonlijkere advertenties tonen en kun jij informatie delen op social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina. Sluiten

Ontmoet ons team

Jeroen

Directeur

Met passie, een enorme rugzak aan ervaring en vol vertrouwen weet hij de stip op de horizon elke dag bereikbaarder te maken. Onze sportieve, sociale en positieve directeur zet iedereen van het team én heel Nederland in zijn kracht om iets moois te betekenen!

Astrid

Manager operations

Alleskunner, allesdoener en zo sociaal dat ‘je je er bijna schuldig bij voelt’. Zorgt voor de beste plannen én de beste uitvoer op alle gebieden: van persoonlijke ontwikkeling tot impact strategie.

Anne

Marketing manager

Vrolijk, enthousiast, creatief en onze data nerd. Houdt van het combineren van doing good (hart) en doing business (hoofd) zodat er nieuwe kansen ontstaan waar iedereen happy van wordt.

Sander

Business development

Energiek, sportief, grappig en met een enorm groot hart. Zijn energie activeert alles en iedereen wat op zijn pad komt. Een sparsessie met hem levert naast gezelligheid altijd inspiratie en resultaat op.

Harrie

Lead developer

Hipster developer, vol ideeën, grappig en super betrokken. Deze collega mag eigenlijk niet op vakantie: dan missen wij hem te veel! Naast PHP’er is hij ook nog onze huisgitarist/zanger/dj’er/hardloper en public speaker.

Lindy

Community manager

Spin in het web, invoelend en grappig. Heeft veel talenten: van het managen van ons kantoor en de voorelkaar community tot hiphop, yoga en meditatie. Zorgt er voor dat we helemaal zen Nederland mooier kunnen maken.

Anniek

IMPACT adviseur

Positief, goede luisteraar, zorgvuldig en super sociaal. Anniek heeft de x-factor: je kunt haar niet niet-aardig vinden. Ze adviseert onze partners effectief en efficiënt naar maximale resultaten.

Bahati

PHP developer

Chill, cool en super lief. Onze rots in de branding – niks op kantoor krijgt deze papa-van-vier-koters gek! Zijn rust, empathie, hilarische verhalen en natuurlijk zijn geweldige tech skills zijn een unieke aanvulling op ons team.

Mandy

Product owner

Sympathiek, sociaal en onze ‘blauwe’ steun en toeverlaat. Combineert dagelijks haar creativiteit en designskills met een strakke planning en uitvoer voor het behalen van meer matches. Ook verantwoordelijk voor het NLvoorelkaar vocabulaire.. dus dat ;).

Anne

Marketing

Energiek, enthousiast, creatief en durfal. Deze combi leidt tot te gekke concepten en campagnes – en soms een paar blauwe tenen, knieën of schenen. Heeft naast de ideeën ook alle skills in huis om deze tot een succesvol resultaat te brengen.

Lisa

Marketing

Creatief, sociaal, enthousiast, zelfstandig en grappig. ‘Imagineert’ vrijwillige inzet in Nederland naar allerlei nieuwe hoogten.

Join our team!

We zijn altijd opzoek naar mede-wereldverbeteraars die het verschil willen maken door NLvoorelkaar onder de aandacht te brengen van -tja- iedereen. Want iedereen heeft wel eens hulp nodig en iedereen heeft een talen waar je een ander blij mee kunt maken!

Onze openstaande vacatures vind je hier. Wil je een vrijwillige bijdrage leveren zoals het verspreiden van een flyer/mail, ons connecten met organisaties of gemeenten die wel een matchingsplatform als de onze kunnen gebruiken of heb je een ander creatief idee? Neem dan even contact met ons op.