Sinds onze oprichting in 2011 zetten we ons elke dag vol passie in om goed doen, beter te maken. Benieuwd wie wie is? Ga over de foto en we vertellen je wat meer over onszelf!

Jeroen

Directeur

Met passie, een rugzak aan ervaring en vol vertrouwen weet hij de stip op de horizon elke dag bereikbaarder te maken. Onze sportieve, sociale en positieve directeur zet het team én heel Nederland in zijn kracht om iets moois te betekenen!

Astrid

Manager operations

Alleskunner, allesdoener en zo sociaal dat ‘je je er bijna schuldig bij voelt’. Zorgt voor de beste plannen én de beste uitvoer op alle gebieden: van persoonlijke ontwikkeling tot impact strategie. Astrid is de rots in de branding!

Anne

Marketing manager

Vrolijk, enthousiast, creatief en onze data nerd. Houdt van het combineren van doing good (hart) en doing business (hoofd) zodat er nieuwe kansen ontstaan waar iedereen happy van wordt.

Sander

Business development

Energiek, sportief, grappig en met een enorm groot hart. Zijn energie activeert alles en iedereen wat op zijn pad komt. Een sparsessie met hem levert naast gezelligheid altijd inspiratie en resultaat op.

Harrie

Lead developer

Hipster developer, vol ideeën, grappig en super betrokken. Deze collega mag eigenlijk niet op vakantie: dan missen wij hem te veel! Naast PHP’er is hij ook nog onze huisgitarist/zanger/dj’er/hardloper en public speaker.

Lindy

Impact Adviseur

Lindy zorgt voor een supervibe binnen het team én bij onze partners. Met haar empathie en zen-zijn geeft ze als IMPACT adviseur onze partners de beste adviezen en ondersteuning voor meer impact.

Ellis

Impact adviseur Rotterdam

Ellis zorgt ervoor dat op Zorgzaam010, ons platform in Rotterdam, de meest leuke acties en hulpvragen te vinden zijn. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat zoveel mogelijk Rotterdammers vrijwilligerswerk doen.

Bahati

PHP developer

Chill, cool en super lief. Onze rots in de branding – niks op kantoor krijgt deze papa-van-vier-koters gek! Zijn rust, empathie, hilarische verhalen en natuurlijk zijn geweldige tech skills zijn een unieke aanvulling op ons team.

Leonie

Groei bedrijven & buitenland

Leonie, een krachtpatser met een doel voor ogen: bedrijven én het buitenland veroveren. Leonie is wekelijks te vinden in het zwembad, ze is niet te stoppen: ze trotseert zelfs het water van de Galdersemeren bij vriestemperaturen. Door Leonie weten we dat geen enkele uitdaging te groot (of te koud) is om aan te gaan.

Joëlle

Junior Impact Adviseur

Joelle is onze nieuwste aanwinst. Ze valt op door haar rustige en vriendelijke uitstraling, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen in het team.

Wieke

IMPACT adviseur

Laat je niet misleiden door haar petite gestalte, deze dame maakt enorme impact. Met rust, overzicht, analyse én empathie tilt Wieke impact maken in elke gemeente of vrijwilligerspunt naar een nieuw niveau.

Ron

PHP Developer

Ron is een ware ontdekkingsreiziger. Bereisd, leergierig en met zijn hart op de goede plek maakt hij (digitaal) Nederland een stukje mooier en leert hij ons dagelijks iets nieuws met zijn van-alles-wat-feitjes-kennis.

Loes

Product owner

Loes is een echte taalgoeroe en dus uitermate op haar plek als product owner, waar ze dagelijks de werking van onze platformen ‘vertaalt’ tussen het technisch team en de wereld. Gecombineerd met analyses en planning zorgt Loes ervoor dat onze platformen 24/7 impact maken.

Monic

Impact adviseur

Met haar enthousiasme, sportieve instelling en talent voor het maken van grapjes brengt ze levendigheid naar het kantoor. Als IMPACT adviseur biedt ze onze partners de meest waardevolle adviezen en ondersteuning om hun impact te vergroten. Heb je zin in een gezonde snack? Geen zorgen, Monic is onze snack-master, klaar om ook hier advies in te geven!

Inge

Office & Community manager

Inge zorgt voor de lekkerste lunch op kantoor en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is! Ze is het hoofd van onze dagelijkse screening en helpdesk en ze ondersteund haar collega dagelijks op diverse gebieden.

Inge

Community ondersteuner

Naast haar studie Literatuurwetenschappen maakt Inge dagelijks tijd voor alle deelnemers van onze platformen. Zij zorgt ervoor dat iedereen zich prettig en veilig voelt, zodat iedereen de hulp durft te vragen die hij of zij verdiend.

Robin

Technisch Impact Adviseur

Robin heeft als motto om mensen te helpen, want helpen maakt je happy! Met haar behulpzame karakter en technische talent weet ze het team en alle partners blij te maken. Is Robin niet op kantoor? Dan vind je haar in de turnzaal als trainster.

Nina

Junior Marketeer

Nina is onze B2C campagne maker. Pas afgestudeerd en vol energie om alle kneepjes van het marketingvak te leren. Vergis je niet, achter haar serieuze kant schuilt een ondeugende kant. Ze houdt ervan om af en toe een beetje gek te doen en een lach op iemands gezicht te toveren.

Maas

Community ondersteuner

Maas kan het allemaal! Naast zijn studie staat hij dagelijks in contact met de deelnemers van het platform. Verder is Maas ook vaak te vinden op diverse events waarmee hij een lach op het gezicht van elke bezoeker weet te toveren.

Axel

Tester

Rustig, eerlijk en super lief. Hij kent alle ins en outs van onze platformen, duikt in alle functionaliteiten en zorgt ervoor dat alles werkt. Zo niet? Zo gefixt dankzij Axel!

Thomas

Developer

Thomas, de filmfanaat in ons team, is een expert in filmfeitjes en raadt titelsongs als geen ander. Hij is erg behulpzaam; zelfs wanneer hij niet aan het werk is, is hij online en reageert hij op vragen. Met zijn trouwe hond aan zijn zijde en zijn talent om lekkernijen te bakken voor collega’s, maakt Thomas onze dagen niet alleen productief, maar ook gezellig en smakelijk!

Remy

Developer

Remy, onze sociale, avontuurlijke en leergierige collega. Hij is van leraar naar programmeur gegaan door zichzelf programmeren aan te leren. Hoe vet! Hij is altijd bereid om anderen te helpen en deelt gave verhalen van zijn eigen avonturen. Zijn oprechte interesse in anderen maakt elk gesprek met hem leuk. Een pauze met Remy is altijd gezellig!

Cooper

Chief Happiness

Als je dacht dat alleen helpen happy maakt, heb je Chief Happiness Cooper nog niet ontmoet. Cooper zorgt ervoor dat alle collega’s van NLvoorelkaar instant happy zijn wanneer hij het kantoor binnen gewandeld komt. Lievelingscollega! 🙂

JIJ?

Kom jij ons team versterken?

Bekijk hier de openstaande vacatures.

Wil jij met jouw talenten ook impact maken?

We zijn altijd op zoek naar mensen die met ons de wereld mooier willen maken. Wil je deel uitmaken van ons team, samenwerken of heb je een vraag? Stuur ons even een mailtje. Tot snel!