Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen we jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we o.a. jouw bezoek aan de website makkelijker maken, persoonlijkere advertenties tonen en kun jij informatie delen op social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina. Sluiten

Ontmoet ons team

Hi! Dit zijn we dan, team NLvoorelkaar. We maken de wereld elke dag een beetje mooier met onze eigen magic.

Benieuwd wie wat doet? Klik met je muis op onze snoet en ontdek het zelf.

Jeroen

Directeur

Met passie, een enorme rugzak aan ervaring en vol vertrouwen weet hij de stip op de horizon elke dag bereikbaarder te maken. Onze sportieve, sociale en positieve directeur zet iedereen van het team én heel Nederland in zijn kracht om iets moois te betekenen!

Astrid

Manager operations

Alleskunner, allesdoener en zo sociaal dat ‘je je er bijna schuldig bij voelt’. Zorgt voor de beste plannen én de beste uitvoer op alle gebieden: van persoonlijke ontwikkeling tot impact strategie.

Anne

Marketing manager

Vrolijk, enthousiast, creatief en onze data nerd. Houdt van het combineren van doing good (hart) en doing business (hoofd) zodat er nieuwe kansen ontstaan waar iedereen happy van wordt.

Sander

Business development

Energiek, sportief, grappig en met een enorm groot hart. Zijn energie activeert alles en iedereen wat op zijn pad komt. Een sparsessie met hem levert naast gezelligheid altijd inspiratie en resultaat op.

Harrie

Lead developer

Hipster developer, vol ideeën, grappig en super betrokken. Deze collega mag eigenlijk niet op vakantie: dan missen wij hem te veel! Naast PHP’er is hij ook nog onze huisgitarist/zanger/dj’er/hardloper en public speaker.

Lindy

Impact Adviseur

Lindy haar energie, balans en inlevingsvermogen werken erg aanstekelijk. Zij zorgt voor een supervibe binnen het team. Lindy maakt ook extern impact! Zo adviseert en inspireert ze onze voorelkaarfamilie om samen tot topresultaten te komen!

Anniek

IMPACT adviseur

Positief, goede luisteraar, zorgvuldig en super sociaal. Anniek heeft de x-factor: je kunt haar niet niet-aardig vinden. Ze adviseert onze partners effectief en efficiënt naar maximale resultaten.

Bahati

PHP developer

Chill, cool en super lief. Onze rots in de branding – niks op kantoor krijgt deze papa-van-vier-koters gek! Zijn rust, empathie, hilarische verhalen en natuurlijk zijn geweldige tech skills zijn een unieke aanvulling op ons team.

Mandy

Product owner

Sympathiek, sociaal en onze ‘blauwe’ steun en toeverlaat. Combineert dagelijks haar creativiteit en designskills met een strakke planning en uitvoer voor het behalen van meer matches. Ook verantwoordelijk voor het NLvoorelkaar vocabulaire.. dus dat ;).

Anne

Community Manager

Anne heeft dé beste mouwen waar steeds weer nieuwe ideeën uit komen. Ze is creatief, enthousiast en een echte doener. Met haar instelling: ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’ beweegt ze de voorelkaarcommunity.

Lisa

Marketing

Creatief, sociaal, enthousiast, zelfstandig en grappig. ‘Imagineert’ vrijwillige inzet in Nederland naar allerlei nieuwe hoogten.

Loes

Manus-van-alles

Loes kan én doet alles! Ze is een echte dataninja en taalgoeroe en ze zorgt dat websitegebruikers veilig en goed hun weg weten te vinden. Met een big smile vinkt zij vliegensvlug to do’s af. Zij is het perfecte voorbeeld van ‘helpen maakt je happy’.

Ron

PHP Developer

Deze nieuwste aanwinst is een ware ontdekkingsreiziger. Bereisd, leergierig en met zijn hart op de goede plek maakt hij (digitaal) Nederland een stukje mooier.

Join us

We zijn altijd op zoek naar mede-wereldverbeteraars die het verschil willen maken. Wanna join us?

  • Openstaande vacatures vind je hier.
  • Wil je een vrijwillige bijdrage leveren zoals het verspreiden van een flyer/mail, ons connecten met organisaties of gemeenten die onze hulp kunnen gebruiken of heb je een creatief idee? Neem dan even contact met ons op.
  • Wist je dat NLvoorelkaar het ‘label’ is waaronder we opereren, maar dat we op nog meer manieren de wereld een beetje mooier maken? NLvoorelkaar is onderdeel van Social Care Network. Misschien ook iets voor jou?