Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen we jouw internetgedrag binnen onze site. Zo kunnen we o.a. jouw bezoek aan de website makkelijker maken, persoonlijkere advertenties tonen en kun jij informatie delen op social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina. Sluiten

Privacyverklaring

Hallo wereldverbeteraar! Bij NLvoorelkaar – de oprichters en makers van deze website- houden we van delen. Door het delen van onze talenten en tijd maken we samen iedereen happy. Maar we houden niet van het delen van jouw persoonlijke gegevens. We doen er daarom alles aan om jouw privacy te beschermen.

In deze privacyverklaring van zakelijk.nlvoorelkaar.nl vertellen we je graag het waarom, wat en hoe rondom jouw privacy op deze website. Goed om vooraf te weten: we gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen wanneer je actief gebruik maakt van onze dienstverlening of je daarvoor toestemming geeft. Dat is het geval wanneer je zelf contact met ons opneemt, wanneer je zelf een document downloadt of als je instemt met het plaatsen van tracking cookies. Hieronder lees je er veel meer over.

Vragen of feedback? Laat het ons weten:

NLvoorelkaar | onderdeel van Social Care Network B.V.
Reduitlaan 33
4814 DC Breda
info@nlvoorelkaar.nl
088 8000 603

Jouw persoonsgegevens op deze website

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over jou of die we in verband kunnen brengen met jou. Je deelt persoonsgegevens met ons wanneer je contact met ons hebt, wanneer je een document van onze website download of je inschrijft voor onze nieuwsbrief.
Elke keer dat we jouw persoonsgegevens verwerken, vertellen we je dat. Zo weet je precies wat wij van je weten, wat we met jouw gegevens doen en hoe we deze beschermen. Deze persoonsgegevens verzamelen we van je:

Persoonsgegeven Waarom Verwerkings-
grondslag
Bewaartermijn
Voornaam, Achternaam,
E-mailadres
om contact op te nemen of om de door jou aangevraagde dienstverlening te
voltooien.
Toestemming (marketing) Heb je een document van onze website gedownload, dan verwijderen we binnen 1 jaar jouw persoonsgegevens. Heb je contact met ons gehad, dan is de bewaartermijn maximaal 3 jaar vanaf het laatste contactmoment.
Plaats, Gemeente voor sommige downloads op onze website – zoals de ‘onbenut potentieel check’ in jouw gemeente - hebben we demografische informatie van jouw werkgebied nodig. Zo kunnen we je een advies op maat geven. Toestemming (marketing) Heb je een document van onze website gedownload, dan verwijderen we binnen 1 jaar jouw persoonsgegevens. Heb je contact met ons gehad, dan is de bewaartermijn maximaal 3 jaar vanaf het laatste contactmoment.
Organisatie om beter aan te kunnen sluiten bij jouw behoeften vragen we soms waar je werkt. Zo kunnen we je informeren en activeren met content die helemaal bij jou past.
Toestemming (marketing) Heb je een document van onze website gedownload, dan verwijderen we binnen 1 jaar jouw persoonsgegevens. Heb je contact met ons gehad, dan is de bewaartermijn maximaal 3 jaar vanaf het laatste contactmoment.
Tracking cookies deze cookies beperken zich tot het analyseren (conversietracking) van onze advertenties die je mogelijk ziet (remarketing). Hiermee kunnen we advertenties optimaliseren en zorgen dat ze bij je passen. We verzamelen geen locatiegegevens en bewaren geen gegevens voor profiling. Lees hier meer over onze cookies > Toestemming (marketing) 30 dagen na je laatste bezoek aan de site verdwijnen deze cookies weer.

Als je gebruik wilt maken van onze diensten of contact met ons op wil nemen, moeten wij bovenstaande persoonsgegevens verwerken. Indien je weigert de persoonsgegevens aan ons te verstrekken, kun je geen gebruik maken van onze diensten en kunnen wij geen contact met je opnemen.

Cookies

Naast bovenstaande persoonsgegevens plaatsen we cookies. Zo kunnen we o.a. jouw bezoek aan de website makkelijker maken (functionele cookies), persoonlijkere advertenties tonen (tracking cookies) en kun jij informatie delen op social media (social media cookies). Hier kun je meer lezen over cookies.

Toegang

Jouw persoonsgegevens zijn van jou en vertrouw je aan ons toe. Wij zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren. Daarom geven we jouw persoonsgegevens niet aan derde partijen.

Er zijn wel derde partijen die jouw persoonsgegevens namens ons verwerken: zoals onze hostingpartij, CRM systeem en e-mailinfrastructuur. Deze partijen maken het mogelijk dat onze website te zien is en werkt. Met al deze partijen hebben we een solide verwerkingsovereenkomst afgesloten. Jouw persoonsgegevens worden dus ook hier goed beschermd.

Persoonsgegevens aanpassen of verwijderen

Wil je weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben vastgelegd of je persoonsgegevens bijwerken, corrigeren of verwijderen? Of wil je dat we jouw persoonsgegevens overdragen aan een andere partij? Je kan een verzoek hiertoe indienen via privacy@nlvoorelkaar.nl. Wij zullen je verzoek beoordelen. Binnen vier weken krijg je een reactie. Voordat wij ingaan op je verzoek, moeten wij natuurlijk wel eerst vaststellen dat je bent wie je zegt dat je bent. Het kan zijn dat we daarom om identificatie vragen.

Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je het niet met ons eens bent.

Beveiliging

Privacy is heel belangrijk voor ons. Voor optimale bescherming hebben we technische en organisatorische maatregelen genomen om er zeker van te zijn dat we alleen de persoonsgegevens verwerken die echt nodig zijn om jouw aanvraag in te willigen. We streven het ‘privacy by design’ principe na bij de continue doorontwikkeling van de website. Een aantal voorbeelden van onze technische en organisatorische maatregelen om de veiligheid van jouw persoonsgegevens te maximaliseren:

  • database waar jouw persoonsgegevens in zijn opgeslagen staat binnen de Europese Unie. Certificeringen die bij het database center horen zijn ISO 9001, 14001, 27001 NEN7510 en ISAE 3402. Dit zijn certificeringen die je niet zomaar krijgt, ze benadrukken dat er veel energie wordt gestoken in de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid.
  • Deze website maakt gebruik van TLS 1.2 beveiliging. Dit zie je o.a. aan het groene slotje in je browser. De uitwisseling van informatie tussen website en bezoeker wordt dus via de nieuwste encryptie versleuteld. Dit zorgt ervoor dat jouw gegevens, die je als bezoeker of gebruiker op de website achterlaat, niet kunnen worden gelezen door derden.
  • Alleen geautoriseerd personeel mag je gegevens inzien en verwerken. Personen die toegang hebben tot deze gegevens hebben allen een overeenkomst getekend en dienen zich te houden aan dit privacybeleid en geldende wetgeving.

E-mails

Niemand houdt van spam. We zullen je dus alleen e-mails sturen wanneer je ons daar toestemming voor hebt gegeven. Zoals updates van onze blog, interessant ontwikkelingen op het gebied van vrijwillige inzet of publicaties en whitepapers. Je kunt je op elk moment uitschrijven door middel van een uitschrijf link onderin elke e-mail.

Wanneer je zelf contact met ons opneemt en je een reactie van ons verlangt, hoeven we je toestemming natuurlijk niet expliciet te vragen. We zullen je contactgegevens niet zonder je toestemming gebruiken voor het sturen van updates.

Aanpassingen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen.  Wijzigingen zullen op deze webpagina worden gepubliceerd.

Vragen?

Neem contact met ons op via bovenstaande contactgegevens of ons contactformulier, we helpen je graag!