YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024.
Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa, handig gebundeld in één e-book.

Ontdek de nieuwste vrijwilligerswerk trends: wat is populair, wat willen vrijwilligers het komend jaar, hoe speel je hier op in en meer. Met de nieuwste big data trends, inzichten uit het grootste vrijwilligersonderzoek en beschouwing vanuit de wetenschap met prof. dr. Lucas Meijs. Inclusief een uitgebreide Tip Guide met de beste tips en voorbeelden voor vrijwilligersmanagement, van werving tot binden. Met dit gratis e-book ben je in één klap klaar voor een toekomst van vrijwillige inzet. Veel plezier!

Vraag ‘m gratis aan

Vul het onderstaande formulier in, dan ontvang je het e-book direct in je inbox.


✅ Gratis en ‘no strings attached’. Met dit e-book dragen we bij aan onze missie om goed doen, beter te maken.
We vinden het leuk als je dit e-book deelt via het delen van deze pagina (en tag ons vooral) en je aan ons denkt als je op zoek bent naar oplossing voor meer vrijwillige inzet.

Meer info en contact

NLvoorelkaar.nl is het grootste platform voor vrijwillige inzet. Jaarlijks onderzoeken we samen met prof. dr. Lucas Meijs van de Erasmus Universiteit de nieuwste trends het gebied van vrijwillige inzet én de sociale impact hiervan. Gebundeld in dit e-book vind je de trends van honderdduizenden platform activiteiten terug én maar liefst 13.927 respondenten. Hiermee is dit het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa.

Bruis je na het lezen van het e-book van de ideeën zoals wij? Benieuwd wat je met jouw eigen actieplatform aan sociale impact kunt realiseren? Neem contact met ons op om even door te praten. Tot snel!

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder