Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat levert het eigenlijk op aan impact voor de samenleving, jouw medewerkers én de organisatie? 

In dit e-book [English] ontdek je de nieuwste corporate volunteering insights & trends. Wat is populair, hoe willen medewerkers zich inzetten, hoe speel je hierop in en meer. Met o.a, big data trends, purpose cases die inspireren en specials over HR policy, slimme AI toepassingen en Gen Z inspiratie!

Vraag ‘m gratis aan

Vul het onderstaande formulier in, dan ontvang je het e-book direct in je inbox.
Het e-book is alleen beschikbaar in het Engels.


✅ Gratis en ‘no strings attached’. Met dit e-book dragen we bij aan onze missie om goed doen, beter te maken. Benieuwd naar jouw impact? Neem contact met ons op voor een gratis demo. Anderen inspireren? Deel dan deze pagina of tag ons in je social post.

Meer info en contact

NLvoorelkaar.nl is het grootste do good platform van Nederland en Europa. Jaarlijks onderzoeken we samen met prof. dr. Lucas Meijs van de Erasmus Universiteit de trends op het gebied van impact maken. Dit jaar deelden 13.927 respondenten hun mening en verwerkten we de big data van ruim 200.000 deelnemers tot inzichten in dit e-book. Hiermee is dit het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa.

De inzichten hiervan delen we graag met je. Zo maken we samen het verschil!

Bruis je na het lezen van het e-book van de ideeën zoals wij? Benieuwd wat je met jouw eigen actieplatform aan sociale impact kunt realiseren? Neem contact met ons op om even door te praten. Tot snel!

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder