Graag wil ik me via deze weg kort aan jullie voorstellen. Met veel passie en trots heb ik sinds 1 januari 2018 het directiestokje overgenomen van Patrick Anthonissen.

De afgelopen 20+ jaren heb ik mijn rugzak gevuld met marketing, management en ondernemers ervaring, zowel bij corporates, als bij kleine bedrijven en in profit en non for profit markten.

Toen ik vanuit een persoonlijke ervaring in aanraking kwam met de nut en noodzaak van vrijwillige hulp in combinatie met nieuwe technische mogelijkheden, heb ik besloten dat ik mijn rugzak van kennis en kunde wilde gaan inzetten om een grotere maatschappelijke impact te kunnen maken.

In deze zoektocht kwam ik Patrick tegen, die samen met zijn team het platform NLvoorelkaar, landelijk en lokaal stevig in de markt heeft gezet: Een snel groeiend intelligent platform dat tegemoetkomt aan een groeiende behoefte in de markt en er zorg voor draagt dat aanwezig hulp potentieel omgezet wordt in actie.

Patrick gaat zich vanaf nu volledig richten op Young Impact; aan mij de dankbare taak om samen met het team de volgende stap te maken door nog meer gemeentes, organisaties en vrijwilligers aan ons te binden en ben hier met ontzettend veel zin aan begonnen. Gedachtes, ideeën of feedback om onze ambities naar de toekomst vorm te geven zijn altijd welkom (jeroen@nlvoorelkaar.nl).

Graag tot ziens!

Jeroen de Punder, directeur NLvoorelkaar

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

Tweede SAN nominatie voor activatie campagne

Wow, de activatiecampagne die we voor en met de Volksbank mochten uitrollen is genomineerd voor een SAN award. 6 juni...
Lees verder

Gratis zomerdoe(goed)boek

Vier keer per jaar ontwikkelen we voor onze partners verrassende activatiecampagnes voor meer vrijwillige inzet. De aankomende zomercampagne delen we...
Lees verder

Kijken: Masterclass Trends Vrijwillige Inzet 2022

Wat zijn de nieuwste trends voor 2022? Met welke activiteiten bereik je nieuwe/jongere/meer vrijwilligers? Tijdens deze masterclass, opgenomen tijdens het...
Lees verder