Graag wil ik me via deze weg kort aan jullie voorstellen. Met veel passie en trots heb ik sinds 1 januari 2018 het directiestokje overgenomen van Patrick Anthonissen.

De afgelopen 20+ jaren heb ik mijn rugzak gevuld met marketing, management en ondernemers ervaring, zowel bij corporates, als bij kleine bedrijven en in profit en non for profit markten.

Toen ik vanuit een persoonlijke ervaring in aanraking kwam met de nut en noodzaak van vrijwillige hulp in combinatie met nieuwe technische mogelijkheden, heb ik besloten dat ik mijn rugzak van kennis en kunde wilde gaan inzetten om een grotere maatschappelijke impact te kunnen maken.

In deze zoektocht kwam ik Patrick tegen, die samen met zijn team het platform NLvoorelkaar, landelijk en lokaal stevig in de markt heeft gezet: Een snel groeiend intelligent platform dat tegemoetkomt aan een groeiende behoefte in de markt en er zorg voor draagt dat aanwezig hulp potentieel omgezet wordt in actie.

Patrick gaat zich vanaf nu volledig richten op Young Impact; aan mij de dankbare taak om samen met het team de volgende stap te maken door nog meer gemeentes, organisaties en vrijwilligers aan ons te binden en ben hier met ontzettend veel zin aan begonnen. Gedachtes, ideeën of feedback om onze ambities naar de toekomst vorm te geven zijn altijd welkom (jeroen@nlvoorelkaar.nl).

Graag tot ziens!

Jeroen de Punder, directeur NLvoorelkaar

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder