Met dik 1.2 miljoen websitebezoeken, 50.000 vragen en ruim 450.000 ontmoetingen in heel Nederland hebben we in 2018 flinke stappen gezet in het omzetten van tijd en talent naar social impact. Dat leidt naast mooie cijfers tot heel veel happy mensen die zelfverzekerder, zelfredzamer en met meer plezier in de maatschappij staan.

We voelen ons vereerd zoveel geweldige mensen te mogen verbinden om zo iets moois voor elkaar te betekenen, elke dag weer. Vol passie zetten we daarom een ambitieus doel voor 2019: onze impact verdubbelen. Samen helpen we iedereen!

Samen impact realiseren?

Wil jij in 2019 ook jouw impact verdubbelen? Door bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoorde teamuitjes te organiseren, een eigen platform voor vrijwillige inzet te realiseren of zelf aan de slag te gaan als vrijwilliger? We helpen je graag als je meer inspiratie of informatie nodig hebt!

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder