Bij tegenslag gewoon door blijven gaan. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken. Dát verdient een steuntje in de rug en daarom organiseren wij de Young Impact Awards. Op 5 juni 2020 vindt de vierde uitreiking plaats tijdens Young Impact Day in Jaarbeurs te Utrecht.

Tijdens Young Impact Day worden 5 awards uitgereikt in de categorieën Environment, Education, Creativity, Health en Community. In iedere categorie worden 3 jongeren genomineerd. Naast de vijf awards wordt ook de George Maduro Prijs uitgereikt. Tijdens de grote eindshow op Young Impact Day strijden de vijf winnaars van de awards om deze ultieme onderscheiding én een jaar lang ambassadeurschap van Young Impact.

Teun Toebes won de Young Impact Award in de categorie Health én werd verkozen tot winnaar van de George Maduro Prijs 2019. Hij won deze prijs vanwege zijn inzet voor mensen met dementie. Hierna werd Teun overspoeld met aandacht vanuit de media. Zo mocht hij aanschuiven in twee talkshows en maakte EenVandaag een documentaire over hem die door 2 miljoen mensen werd bekeken. Het ultieme hoogtepunt kwam echter pas toen Teun uitgenodigd werd door Mark Rutte om in het torentje te praten over zijn maatschappelijke impact.

Je kunt nú jezelf of iemand anders nomineren. Dit kan het jou opleveren:

  • Je netwerk wordt in één klap vergroot
  • Veel zichtbaarheid voor jouw initiatief in de media
  • Je maakt kans op samenwerkingen met vooraanstaande organisaties
  • Je krijgt een podium op Young Impact Day én een VIP-behandeling

We zoeken voor deze awards júist de kleine pareltjes, die met hulp van Young Impacts sparks kunnen uitgroeien naar iets groots. Dus ook als je twijfelt: gewoon meedoen! En wie weet drink jij volgend jaar met Mark koffie ;-). Heel veel succes!

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder