NLvoorelkaar is genomineerd voor een EFFIE award! De Effie Award is wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Onze corona campagne, bestaande uit TV reclames, out of home marketing én toffe challenges van bekende sporters Rico, Jackie en Dylan inspireerde iedereen om elkaar te helpen via NLvoorelkaar. Want niemand kan alles alleen, alleen samen kunnen we alles.

Effie wachten – fast forward naar november 2020: helaas niet gewonnen, de eer ging naar ASN bank en Zeeman. Ok dat is natuurlijk een beetje balen, maar de beste prijs die we konden winnen was al binnen: meer dan 30.000 gemaakte coronahulp matches! Daar deden we het allemaal voor natuurlijk. En om als klein clubje genomineerd te worden, tussen al die grote merken, is natuurlijk ook ontzettend bijzonder en een grote eer ?

Benieuwd naar de campagne die tijdens de eerste coronacrisis in recordtijd is gemaakt (vrijwillig, door deze toppers: UM Nederland Lijm Amsterdam Fresh Bridge Czar – Amsterdam 2twintig PR qontent matters)? Bekijk de inzendingsvideo hieronder.

Super trots en dankbaar voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Van campagne tot match, dankjewel ?

Geschreven door:

Jeroen de Punder
Directeur Social Care Network

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder