Dit zijn ze dan! De nieuwste trends voor vrijwilligerswerk en vrijwillige inzet. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa, handig gebundeld in één e-book.

Benieuwd hoe je dit jaar meer of jongere vrijwilligers kunt werven? Wat er populair is én wordt? Hoe corona het vragen van hulp beïnvloedt? Welke uitdagingen vrijwilligersorganisaties in Nederland zien? En hoe ‘doing good‘ versneld aan het evolueren is via NLvoorelkaar? We bundelden alle trends voor je samen tot een mooi e-book. Veel plezier!

Ontvang ‘m nu!

Vertel wie je bent, dan sturen we het e-book en bijbehorende info naar je toe.

Meer info en contact

NLvoorelkaar is het grootste platform voor vrijwillige inzet. Jaarlijks onderzoeken we samen met de Prof. dr. Lucas Meijs van de Erasmus Universiteit de nieuwste trends op het gebied van vrijwilligerswerk, vrijwillige inzet, zelfredzaamheid, eenzaamheid en gerelateerde sociale impact factoren die met vrijwillige inzet gerealiseerd worden. We combineren voor dit e-book een big data analyse over meer dan 450.000 platformactiviteiten en een grootschalig vrijwilligersonderzoek (15.249 respondenten) zodat we voor jou de beste trends en inzichten kunnen selecteren.

Bruis je na het lezen van het e-book van de ideeën zoals wij? Benieuwd wat je met jouw eigen actieplatform aan sociale impact kunt maken? Neem contact met ons op om even door te praten. Tot snel!

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder