Wegens groot succes een nieuwe editie van onze zomerse glossy die iedereen inspireert tot impact. Lees en deel jij ‘m ook mee uit?

Een zomerboek vol:

  •  Inspirerende feel good verhalen
  •  Zomerse activiteiten met impact
  • (H)eerlijke recepten
  • DIY projecten die blij maken
  • Een leuk cadeautje van Bookbeat: een zomerlang luisteren en lezen

… en nog veel meer!

Van goed doen word je pas écht gelukkig, volgens onderzoek. Dus grijp je kans en laat die zon maar schijnen (voor iemand)!

Hoezo helemaal gratis?

Dit zomerboek maken we met heel veel liefde voor en over alle impactmakers op ons platform én daarbuiten. Samen zorgen zij ervoor dat we met NLvoorelkaar ruim 19 miljoen uur vrijwillige inzet hebben gerealiseerd. Dat verdient een bedankje én een podium. In dit boek lichten we een paar van de dagelijks honderden mooie verbindingen uit. Want élk uurtje van die 19 miljoen betekent een wereld van verschil als je hulp nodig hebt.

Het zomerboek is ook onze kans om onze partners nog eens extra te bedanken. Door hen kunnen we dagelijks duizenden mensen inspireren er voor elkaar te zijn. Dankjewel BookBeat, RodeKruis, TeamUp, Ministerie van VWS en Volksbank voor jullie steun aan NL(voorelkaar) ❤️

Zomerboek in jouw huisstijl?

Het zomerboek is voor onze partners beschikbaar als open Canva bestand. Zo maken ze heel makkelijk hun eigen versie: van huisstijl tot eigen verhalen, alles is mogelijk. Zo helpen we onze partners met enthousiasmeren van (nieuwe) vrijwilligers en het inspireren tot het maken van impact.

Wil jij ook dit zomerboek in eigen huisstijl hebben? Neem gerust even contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden!

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder