Super snel je medewerkers de kans geven het verschil te maken – zonder hoge kosten, maar met veel impact? Kies voor een eigen impact hub op NLvoorelkaar. Met deze tool is het verschil maken makkelijk en leuk. Voor en door iedereen, altijd en overal op jouw manier!

Betrokken medewerkers = meer (impact) resultaat

Aandacht voor gezondheid en welzijn, sustainability, diversiteit, gelijkheid en inclusie, met een bottom up en employee driven strategie en verantwoordt in een ESG of CRS beleid. Zomaar wat trends in het werkveld die laten zien dat de visie op werk verandert.

7 van de 10 werknemers zijn echter helemaal niet betrokken. Jammer, want betrokken medewerkers betekent:

  • 42% meer commitment/minder verzuim
  • 57% meer binding/minder verloop
  • Hogere productiviteit, innovatie, teamspirit en winst

Betrek makkelijk alle medewerkers over de as van doing good met een eigen impact hub. Maak impact op de wereld, de medewerkers én jouw organisatie. Op de hub heb je alle ruimte om te vertellen over jullie impact goals, inspireren en activeren we alle medewerkers én leggen we de impact automatisch vast in rapportages.

betrek medewerkers over de as van doing good

De grootste keuze

Uit onderzoek blijkt dat 9 op de 10 mensen graag iets goeds doen. Kunnen kiezen wanneer, waar, voor wie, hoe en vaak ook met wie je het verschil wil maken, is dé grootste voorwaarde voor mensen om dat ook echt te doen.

Daarom is een eigen impact hub op NLvoorelkaar ideaal. NLvoorelkaar is het grootste vrijwilligersplatform van Nederland en heeft dagelijks meer dan 13.000 openstaande do good activiteiten. Je ‘prikt’ dus direct in op wat er écht nodig is in de samenleving (impact gegarandeerd!).

Overal en altijd, voor en door iedereen

Via de impact hub kun je altijd en overal iets goeds doen. Meer dan 14.000 stichtingen, goede doelen en initiatieven gebruiken NLvoorelkaar. En nog eens meer dan 55.000 individuen vragen voor zichzelf of een naaste een extra handje of meedenkhoofd. Een uurtje helpen, meedoen aan een impact challenge, teamuitje met impact of vrijwilligerswerk: altijd iets wat bij je interesse, tijd en skills past. Medewerkers kiezen zelf uit kant-en-klaar aanbod, er zijn geen extra resources meer nodig.

Bespaar tijd (en geld) en verander het in impact

Een eigen impact hub op NLvoorelkaar is zo geregeld. Maar onder de motorkap zit tientallen jaren ervaring rondom het maken van impact. Van een e-match algoritme dat de leukste do good activiteiten naar je toe brengt, tot maandelijkse kant-en-klare campagnes die alle kanten van maatschappelijke impact laten zien, tot data inzichten en impact verantwoording.

Hoeveel tijd dit kost? Niks. Behalve de tijd die je er in wilt steken – en we kunnen niet garanderen dat dat niks is want ervaring uit het verleden belooft een hoog enthousiasme ;-). Dus bespaar tijd met het zoeken en ga over naar de beste manier van goed doen.

Afbeeldingen b2b site zakelijk vierkant (illustraties, mockups en meer) (8)

Jouw eigen impact hub

Dit zit er in jouw impact hub:

✅ Eigen landingspagina
✅ Onbeperkt vrijwilligerswerk activiteiten
✅ Communicatie en activatie
✅ Impact & resultaten rapportage

Eigen omgeving

Gebruik een van onze best geteste opzetjes of maak ‘m met onze content redacteur helemaal op maat. Van jouw afbeeldingen en video’s tot ervaringsverhalen van collega’s. Hoe persoonlijker, hoe beter.  Ook de match engine van NLvoorelkaar, onboarding flows en webapp met pushberichtjes staan helemaal voor je klaar.

Koppel de impact hub makkelijk aan jouw interne werkomgeving & get ready for impact!

bespaar tijd - die kun je gebruiken om impact te maken

Goed doen zonder grenzen

Jouw impact hub heeft toegang tot alle bijzondere vormen van doing good: challenges, online-, groeps- en flexibel vrijwilligerswerk. En natuurlijk het reguliere vrijwilligerswerk én ‘burenhulp’, waarbij je iemand in de buurt (een individu) direct een handje kunt helpen.

Medewerkers krijgen ook de mogelijkheid om iets te vragen. Bijvoorbeeld voor een stichting waar zij actief zijn, voor een naaste of voor zichzelf, bijvoorbeeld wanneer zij mantelzorger zijn. Zo maak je op een heel nieuwe manier óók het verschil voor jouw medewerker.

Communicatie en activatie inclusief

Naast een heleboel automatische slimmigheidjes, lift je met een impact hub óók mee op de landelijke campagnes van NLvoorelkaar. Van leuke attenties voor iedereen die een uurtje iets goeds deed tot campagnes rondom maatschappelijke uitdagingen (i.s.m. de overheid).

Je ontvangt ze uiteraard alleen als je toestemming hebt gegeven, daarom kun je de campagnes ook zelf doorplaatsen op de communicatiekanalen die in jouw organisatie beschikbaar zijn.

Impact & resultaten rapportage

De activiteiten van medewerkers worden door de hub verzameld en omgezet in impact en resultaten inzichten. Deze belandt met regelmaat automatisch in je postvakje. Ontdek hoeveel uur impact er gemaakt is, welke SDG’s ingevuld, wat voor soort doing good populair was (en wat niet) en meer.

Wat kost een impact hub?

Een uurtje hulp krijgen is onbetaalbaar. Voor het faciliteren van onze marktplaats voor hulp vragen we geen bijdrage aan diegenen die hulp nodig hebben of helpen. Daarom vragen we voor het opzetten van een eigen impact hub wél een kleine bijdrage. Zo kunnen we het voor iedereen die het niet zo goed getroffen heeft, gratis houden.

Een eigen impact hub is al beschikbaar vanaf €200 euro per maand. Dit is afhankelijk van het aantal medewerkers én de dienstverlening die je afneemt. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en maken dan een offerte op maat.

Meer vrijheidsgraden, flexibiliteit of ondersteuning nodig?

Dat kan! We hebben inmiddels meer dan 70 platformen op maat gemaakt voor overheid, goede doelen en bedrijven. Met een eigen platform heb je alle vrijheid: denk aan volledig eigen huisstijl, eigen projecten opzetten en uitlichten, samenstellen do good aanbod, meer rapportage en inzicht mogelijkheden, API, SSO en social koppelingen en nog veel meer. Klik even rond via het menu bovenin en neem gerust contact met ons op om een keertje kennis te maken.

Geschreven door:

Anne van Roosmalen
Impact advies & Marketing

Best gelezen

E-book CSR Trends corporate volunteering 2024 [Free download]

Hoe kun je als bedrijf wezenlijk bijdragen, precies waar dat nodig is? Hoe doen anderen dat (CSR trends)? En wat...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2024 [Free download]

YES, hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk 2024. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek...
Lees verder

E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [Free download]

Hij is er weer: het e-book met dé trends voor vrijwillige inzet 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa,...
Lees verder